Windmills Studios :: Leros :: Panteli

Osnovni podaci

Ime: Windmills Studios

Vrsta: Apartmanski kompleks

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Panteli, Leros

E-mail:
leros-windmills@hotmail.gr

Sajt:
www.leroswindmills.com

Telefon: +30 224 70 25 549

Mobilni: +30 693 669 32 619

Pogodnosti

Kompleks se nalazi na 250m od plaže Panteli i 750m od plaže Vromolithos
Terase studija i apartmana sa pogledom na more
Klima uređaj
Potpuno opremljena kuhinja
Peškiri, fen, kozmetika
LCD TV
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen parking

Windmills Studios, Panteli slike i cene za letovanje Grčka 2020

Windmills Studios je neobični i slikovit kompleks smešten u šarmantnom malom Panteliju na jugoistočnoj obali Lerosa, odakle se pruža fantastičan pogled na more i zaliv. Naše mirno okruženje, šarm i slikovitost Pantelija zaokružuje lepa mala marina, plaža i beskrajno, plavo Egejsko more. Prelepa plaža Panteli udaljena je samo 250 metara, dok je sledeća plaža Vromolithos na 750 metara.

U neposrednoj blizini Windmills Stuios nalaze se i restorani, taverne i kafići, kao i supermarket i prodavnice. Autentični duh, duga tradicija i običaji Lerosa inspirisali su nas da vam ponudimo boravak u starim mlinovima. Dva mlina i tradicionalna kuća čine kompleks Windmills Studios, kome neobična arhitektura i dodaje karakter i poseban doživljaj ovog ostrva.

Nama najbliži aerodrom udaljen je tek nešto više od 6 kilometara, a na ovo ostrvo svakodevno pristižu i trajekti, katamarani i jahte sa Rodosa, Kosa, Kalimnosa i drugih okolnih ostrva, a odlično je povezano i atinskom lukom Pirej.

Studio za 2-3 osobe

Kelija je bila stara, tradicionalna leroska kuća koja se gradila uz mlinove, kako biste imali gde da prespavate dok se vaše žito melje. Ovaj veliki studio upravo je jedna takva kelija, preuređena da zadovolji sve vaše potrebe za komforom i udobnošću, uz neodoljivi šarm i jednostavnost nekih starijih i možda boljih vremena.

Studio je namenjen pravom romantičnom putovanju udvoje, a biće odličan izbor i za tročlana društva ili male porodice. Ima površinu od čak 56m2 otvorenog prostora koji karaketriše upečatljiv stil i tradicionalna arhitektura sa malim prozorima,  punim zidovima i ogoljenim dekorativnim ciglama. Klasičnu kombinaciju boja ovde oživljava nijansa ružičaste, a svaki komad nameštaja, dekoracije, lusteri i niše u zidovima potiču iz starog leroskog nasleđa.

Veliki, francuski ležaj izdignut je od kamenog poda, sa baldahinima koji donose romantičan duh i više privatnosti, a ljupki dnevni boravak ima udobnu sofu koja može biti dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu ili dete. Ovaj studio ima lepu, potpuno opremljenu kuhinju kako biste sasvim opušteno organizovali svoj boravak i uživali u hrani kao kod svoje kuće. Na raspolaganju vam je i uredno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, te toaletnim priborom i ličnom kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, a besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena je za društvene mreže i omiljene on-line sadržaje. Naša povlašćena lokacija nudi fantastičan pogled na more, luku i tvrđavu, a velika terasa sa garniturom za sedenje idealna je za čarobna jutra uz kafu i tradicionalna peciva.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: leros-windmills@hotmail.gr

studio1 studio2 studio3 studio4

Apartman za 2-3 osobe

U dva zasebna, tradicionalna mlina nalaze se naši neobični apartmani osmišljeni u duhu tradicije i prilagođeni svim potrebama savremenog odmora i modernog turizma. Mlinovi se prostiru na dva nivoa, klimatizovani su i imaju površinu od 56m2, a idealni su za romantičan ili porodičan odmor, kao i tročlana društva.

Izdignuta lokacija, ali i visina ovih apartmana donosi spektakularnu panoramu i pogled na luku i more. Karakteristična arhitektura, tradicionalni stil, kameni podovi i ogoljeni zidovi oživljeni su tradicionalnim bojama grčke te ružičastim i tirkiznim detaljima, ali pre svega autentičnim komadima nameštaja i dekoracijama koje će vas odvesti pravo u bajkoviti folklor Lerosa.

Duge kružne stepenice vode do spavaće sobe u kojoj su dva kreveta u starinskim, metalnim ramovima dok se u prizemlju nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Donji nivo ima udobnu sofu koja se može razmestiti kao dodatni ležaj, a kuhinja sa rustičnom trpezarijom namenjena je uživanju u društvu, hrani i odmoru. Na raspolaganju vam je i uredno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, te toaletnim priborom i ličnom kozmetikom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, a besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena je za društvene mreže i omiljene on-line sadržaje. Velike kamene terase pružaju priliku da se sunčate i uživate uz kafu, čašu vina i neverovatan pogled na luku i more tokom čitavog odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: leros-windmills@hotmail.gr

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4

Panteli


Panteli je upečatljivo i slikovito, nekada ribarsko selo, a danas pravi ukras istočne obale ostrva Leros. Svega 2 kilometra južno od Agia Marine, glavnog grada i luke, Panteli se pruža obalom do sledećeg zaliva, a ubrzani razvoj ovog dela ostrva doveo je do spontanog spajanja Agia Marine i Pantelija – iako ih meštani i te kako smatraju odvojenim mestima, putnicima, turistima i posetiocima nekadašnje granice više ni ne posoje.


Pročitajte više

Leros


Leros je malo ostrvo arhipelaga Dodekaneza, smešteno na istoku Egejskog mora, između Patomosa i Kalimnosa. Ovo je jedna od idealnih destinacija za prave pustolove i avanturiste velikih apetita i kombinovano letovanje na Lerosu, Patmosu, Kalimnosu i Lipsiju. Sa površinom od oko 75 kvadratnih kilometara i oko 8.000 stanovnika, Leros je ostrvo karakterističnog oblika sa dubokim zalivima i uvalama.


Pročitajte višePročitajte više - Panteli
Ostavite komentar: