Villa Pipini :: Tasos :: Limenas

Osnovni podaci

Ime: Villa Pipini

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Limenas, Tasos

E-mail:
info@villa-pipini.gr

Sajt:
www.villa-pipini.gr

Telefon: +30 259 302 2120

Telefon: +30 694 420 5965

Telefon: +30 694 242 4897

Pogodnosti

Bazen

Klima uređaj

TV

Besplatan Wi-Fi

Privatni parking

U potpunosti opremljena kuhinja

 

Villa Pipini, Limenas slike i cene za letovanje Grčka 2021

Nedaleko od centra Limenasa, glavnog grada ostva Tasos, nalazi se naš mali raj Vila Pipini. Okružena prelepim vrtom, naša vila poseduje vlastiti otvoren bazen sa ležaljkama, kao i 11 nedavno, i u potpunosti renoviranih studija.

Na raspolaganju će Vam biti sve što Vam je neophodno za bezbrižan odmor kao što je klima uređaj, sef za čuvanje Vaših dragocenosti, besplatan bežični Internet, a na Vaš zahtev Vam možemo obezbediti i krevetac za bebu. Ukoliko do nas dolazite automobilom biće Vam obezbeđen parking.

Studio za 2+1 osobu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Villa Pipini

1 2 3

Limenas


Limenas Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Limenasu na Tasosu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Limenasu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte višePročitajte više - Limenas