Villa Lefka :: Krf :: Lefkimi

Osnovni podaci

Ime: Villa Lefka

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Lefkimi, Krf

E-mail:
villalefka.corfu@gmail.com

Sajt:
www.corfuvillalefka.com

Telefon: +30 6946 19 10 19

Telefon: +30 694 20 20 483

Pogodnosti

Nalazimo se odmah pokraj plaže

Udaljeni smo 2 km od Lefkimija na ostrvu Krf

Pogled na more

Roštilj

Klima uređaj

TV

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Villa Lefka, Lefkimi slike i cene za letovanje Grčka 2021

Villa Lefka se nalazi na peščanoj plaži na Krfu, na oko 2km od letovališta Lefkimi, jednog od glavnih mesta na jugu ostrva. U Lefkimiju ćete naći tradicionalne taverne, restorane, barove, supermarkete, i prodavnice odeće, obuće i naravno neizbežne suvenirnice. Tu je i banka sa bankomatom, apoteka, kao i medicinska ordinacija, pa vam ništa neće nedostajati na odmoru. Takođe, kroz centar ovog mesta protiče i reka koja se uliva u Jonsko more. Graf Krf je na distanci od 45 km.

Villa Lefka je okružena velikim zelenim vrtom, ispunjenim mediteranskim biljkama, cvećem i drvećem, kao i lepo negovanom zelenom travom. Ovde ćete pre svega uživati u divnom pogledu na more i pučinu, tu su i drveni stolovi i stolice za odmor i opuštanje, kao i zidani roštilj za pripremu obroka po želji, pod otvorenim nebom. Vila je savršena destinacija za porodice, parove i grupe prijatelja koji traže smeštaj u blizini plaže, u mirnom i tihom okruženju.

Vila za 6+2 osobe

Villa Lefka i prizemlju ima veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kaminom, zatim potpuno opremljenu kuhinju, dve spavaće sobe, i dva kupatila. Na spratu je još jedan dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, glavna spavaća soba s privatnim kupatilom, i još jedna spavaća soba, povezana sa glavnom, idealna za decu koja će tako biti blizu roditelja. Klima uređaj je dostupan u svim spavaćim sobama, kao i u dnevnim boravcima.

Drveni plafoni, drveni podovi i antikvarni nameštaj stvaraju moderan, udoban i topao ambijent i čine da se ovde osećate kao kod kuće. Širom vile obezbeđen je besplatan Wi-Fi internet, tu je i satelitski TV sa DVD plejerom i Netflix-om, kao i stereo sistem za slušanje muzike. Po potrebi možemo obezbediti i krevetac za bebe, kao i visoku stolicu za hranjenje, dok je za one koji dolaze svojim kolima na raspolaganju besplatan parking.

1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Lefkimi


Lefkimi Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Lefkimiju na Krfu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Lefkimiju na Krfu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Krf


Krf je drugo po veličini ostrvo od sedam većih jonskih ostrva i sasvim sigurno jedno od najlepših u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po ćerci Boga Asoposa, koju je Bog mora Posejdon oteo, a u jednoj od mnogobrojnih priča vezanih za bogatu istoriju ostrva kaže se da je Odisej, na kraju svojih lutanja, utočište našao upravo na Krfu.


Pročitajte višePročitajte više - Lefkimi