Villa Filis :: Lefkada :: Lefkas

Osnovni podaci

Ime: Villa Filis

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Lefkas, Lefkada

E-mail:
filislefkasapartment@gmail.com

Sajt:
www.filisapartments.com/villafilis

Pogodnosti

Sa promo kodom obidjifilis imate 5% popusta!

Mirna lokacija

Samo 5 minuta vožnje ima do centra prestonice ostrva

Klima uređaj

Besplatan Wi-Fi

TV

Besplatan parking

Lepo uređen vrt

Villa Filis, Lefkas slike i cene za letovanje Grčka 2021

Veličanstvena Villa Filis idealna za one koji traže mirno i opuštajuće, a u isto vreme luksuzno mesto za odmor. Nalazi na jedinstvenom, skrovitom mestu, i nudi neverovatan pogled na grad Lefkadu i lagunu.

Villa Filis je locirana na vrh brda, i okružena bujnim zelenilom. Samo 5 minuta vožnje ima do centra prestonice ostrva, a do najbližih plaža oko 10-ak minuta vožnje. Među njima nalaze se i nadaleko poznate plaže Lefkade, poput Katizme, Milosa, Agios Ioannisa i Agios Nikitasa.

Villa Filis u prizemlju nudi prostrani apartman sa 1 spavaćom sobom (površine 60 m²), kao i jedan studio od 45 m². Obe smeštajne jedinice mogu ugostiti i manje kućne ljubimce, potpuno su klimatizovane, a tu je i besplatan Wi-Fi internet. Za one koji dolaze svojim kolima na raspolaganju je besplatani privatni parking vile. Sa promo kodom obidjifilis imate 5% popusta!

Apartman za 4+1 osobu

Apartman u spavaćoj sobi ima bračni krevet, a tu su naravno i potpuno opremljena kuhinja, trpezarijski sto i kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi, kao i privatno kupatilo sa tušem i fenom. Može da ugosti 4 osobe, uz mogućnost dodatnog kreveta za petog gosta, bez dodatnih troškova. Apartman je idealan je za parove ili porodice sa decom.

1 2 3 4 5 6

Studio za 2+2 osobe

Studio u svom sastavu ima potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom, veliki bračni krevet, kao i krevet na razvlačenje, a tu je naravno i kupatilo sa tušem i fenom. Studio je idealan za parove ili porodice sa 1-2 dece.

1 2 3 4 5 6

Villa Filis

Uz sve navedeno, gosti apartmana i studija dele divan vrt vile odakle se pruža neverovatan pogled na grad Lefkadu. Veliki popločani deo dvorišta je idealno mesto gde se gosti mogu opustiti i uživati uz kafu ili piće u bilo koje doba dana ili noći.

1 2 3 4 5

Lefkas


Lefkas Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Lefkasu na Lefkadi? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Lefkasu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Lefkada


Ostrvo Lefkada nalazi se na zapadu Grčke i pripada grupi jonskih ostrva. Smeštena je između Krfa i Kefalonije, a sa kopnenim delom Grčke je povezana mostom dužine 50m. Prelazak preko mosta se ne naplaćuje, tako da je dolazak na ostrvo izuzetno lak i jednostavan. Most je dugačak 1800 metara i vodi tačno do glavnog grada ostrva.


Pročitajte višePročitajte više - Lefkas