Villa Evi’s :: Tasos :: Potos

Osnovni podaci

Ime: Villa Evi’s

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Potos, Tasos

E-mail:
mantehos@otenet.gr

Sajt:
www.studios-stella.gr/villa-evis/

Telefon: +30 25930 51346

Mobilni: +30 69 7742 3773

Pogodnosti

Vila je smeštena 300 m od centra Potosa i 350 m od plaže
Veliko zeleno dvorište sa klupama i stolom
Roštilj u dvorištu
Igralište za decu
Dnevni boravak sa kaminom
Kupatilo sa fenom i veš mašinom
Pegla i daska za peglanje
Potpuno opremljena kuhinja
Dva tostera i aparat za kafu
Klima uređaj
SAT TV, DVD, muzički uređaj
Besplatan Wi-Fi
Obezbeđen parking prostor

Villa Evi’s, Potos slike i cene za letovanje Grčka 2020

Villa Evi’s smeštena je u Potosu, jednom od najromantičnijih i i najlepših letovališta na ostrvu Tasos. Sagrađena je u skladu sa tradicionalnom arhitekturom Tasosa, uređena sa mnogo ukusa, u belo-plavim tonovima koji oslikavaju boju Egejskog mora, neba i savršenog beličastog peska na plažama.

Villa Evi’s pruža sve potrebne sadržaje kako biste proveli ugodan i bezbrižan odmor, izuzetno je komforna i može ugostiti do 6 osoba. Na 300 metara od vile je centar Potosa sa mnogobrojnim prodavnicama, suvenirnicama, marketima, tavernama i barovima, tako da ćete na kraćoj pešačkoj distanci naći sve što vam može zatrebati na letovanju.

Vila ima i svoje komotno dvorište sa igralištem za decu, a tu je i roštilj za pripremu specijaliteta po želji, kao i sto i stolice za uživanje u idiličnom prirodnom okruženju. Za sve koji kod nas dođu svojim kolima na raspolaganju je i besplatan parking prostor. Inače, Villa Evi’s udaljena je svega 150 metara od naša drugog smeštaja Studios Stella.

Vila Evi’s za 6 osoba

Vila uključuje dnevni boravak i dve spavaće soba, tako da se u njoj udobno može smestiti 6 osoba, ali uz mogućnost da u kući boravi i manji broj gostiju, po istim cenama. U dnevnom boravku , odmah pored kamina smeštena je i fotelja, kao i udoban kauč, koji se može koristiti kao ležaj za dve osobe. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet, dok je druga opremljena sa dva pojedinačna kreveta koji se mogu koristiti i kao bračni ležaj, ako se spoje.

Vila, takođe, uključuje i kompletno opremljenu kuhinju sa električnim šporetom, frižiderom, kao i dva tostera i aparatom za kafu. Tu je i moderno, a u isto vreme i izuzetno funkcionalno kupatilo sa tuš kadom, fenom i mašinom za pranje veša.

Od sadržaja i pogodnosti u vili ćete naći i klima uređaj, TV sa satelitskim izborom kanala, DVD plejer, muzičku liniju, a tu je i pegla i daska za peglanje. U dnevnoj sobi se nalazi i kamin, što predstavlja idealno rešenje ukoliko želite da nas posetite u zimskom periodu. Takođe, kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u vili je obezbeđena i besplatna, bežicna internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: mantehos@otenet.gr

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6

Video prezentacija smeštaja Villa Evi’s

Potos


Potos je predivno mesto na samoj obali Egejskog mora na čarobnom Tasosu, sa odlično razvijenom turističkom ponudom. Nalazi se na jugozapadu ostrva, i svake godine privlači veliki broj posetilaca, posebno mladih ljudi u potrazi za aktivnim odmorom i raznovrsnim noćnim životom. Potos je ujedno i porodično letovalište jer ima zaista izvrsne sadržaje za decu – od mnogobrojnih igrališta, tobogana i šarenih prodavnica sa igračkama, do vodenih aktivnosti za najmlađe.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte višePročitajte više - Potos
Ostavite komentar: