Vila Nikiti :: Sitonija :: Nikiti

Osnovni podaci

Ime: Vila Nikiti

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Nikiti, Sitonija

E-mail:
anthi.provatari@gmail.com

Telefon: +306948092026 (Anthi Provatari)

Pogodnosti

Kompleks se nalazi 300 m od plaže Nikiti
Veliko lepo uređeno dvorište sa roštiljem, stolom i stolicama
Prodavnice, radnje, taverne u krugu od 700 metara
Balkoni i verande sa pogledom na more (sa prednje strane aparmtana)
Balkoni i verande sa pogledom na planine (sa zadnje strane aparmtana)
Potpuno opremljena kuhinja
Klima uređaj
Besplatan bežični internet
Fen u kupatilima
TV
Obezbeđen parking prostor u okviru kompleksa, zaštićen od sunca

Vila Nikiti, Nikiti slike i cene za letovanje Grčka 2020

Vila Nikiti udobno je smeštena na svega 300 metara od plaže u istoimenom letovalištu, koje se nalazi na samom vrhu drugog prsta Halkidikija, Sitonije. Najbliže prodavnice, taverne, kafići i suvenirnice možete naći u krugu 700 metara, dok je još jedna lepa plaža Akti Kastri na rastojanju od 3 km.

Oni koji dolaze avionom treba da znaju da je solunski aerodrom ”Makedonija” udaljen 88 km od nas, dok za sve koji žele da nas posete svojim kolima informacija da će kod nas imati obezbeđen parking u dvorištu i to potpuno zaštićen od sunca.

Takođe, u zelenom, lepo uređenom dvorištu vile Nikiti, prepunom drveća i mediteranskog rastinja, nalazi se i sto sa stolicama pod senkom, mesto idealno za odmor, druženje i opuštanje u prirodi. Tu je i roštilj koji gosti mogu koristiti za pripremu obroka po želji.

Apartman za 4-5 osoba

Naša tri komforna i lepa sređena apartmana prostiru se, svaki na po dva sprata, a ono što ih posebno krasi su verande i balkoni. Svaki apartman ima po dve verande i dva balkona. Oni, u zadnjem delu imaju pogled na planine, dok na onima u prednjem, gosti mogu uživati u čudesnom pogledu na more. Ovo su savršena mesta za okupljanje društva i porodica, uz prvu jutanju kafu, odmor tokom dana ili večernja časkanja uz omiljeni hladni napitak.

U prizemlju svakog od apartmana postoji dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja, kao i kupatilo sa tušem i fenom. Unutrašnjim drvenim stepenicama izlazi se na sprat gde su smeštene dve spavaće sobe, jedna sa bračnim krevetom, a druga sa dva pojedinačna ležaja. Svaki apartman ima i TV, na kome možete gledati neki od brojnih kanala u trenucima odmora i razbibrige, a na raspolaganju će vam biti i naš besplatan bežični internet, bilo za potrebe posla ili zadovoljstva. Što se temperature u apartmanima tiče, bez brige, svi su odlično klimatizovani pa vam vreli letnji dani neće ni najmanje smetati da ovde maksimalno uživate.

cene

Za više informacija, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: anthi.provatari@gmail.com

soba1 soba2 soba3 soba4 soba5 soba6 soba7

Nikiti


Letovalište Nikiti (ili Nikitas) je jedan od najstarijih na čitavom Halkidikiju. Nalazi se na severozapadu poluostrva Sitonija (drugi prst), na oko 39 kilometara istočno od Nea Moudanije i oko 95 kilometara jugoistočno od Soluna, a između letovališta Metamorfosi i Neos Marmaras. Ovo ljupko mestašce se sastoji iz dva dela, starog i novog Nikitija (razdvaja ih magistrala) i ima oko 3000 stanovnika. Stari deo grada se nalazi odmah do glavnog puta na jednom brežuljku, dok je novi deo naspram njega i ima izlaz na more.


Pročitajte više

Sitonija


Sitonija je središnje poluostrvo Halkidikija i nalazi se između poluostrva Kasandre na zapadu i planine Atos (Svete Gore) na istoku. Prema mitologiji, ime nosi po Posejdonovom sinu Sitonu. Čitavu ovu oblast krase beskrajne prirodne lepote i predeli gde se planinski venci savršeno stapaju sa morskim plavetnilom. Raznoliki pejzaži će ostaviti snažan utisak na sve posetioce, posebno ljubitelje prirode koji žele da se opuste i prepuste umirujućem ambijentu i odmore od bučnog gradskog života.


Pročitajte višePročitajte više - Nikiti
Ostavite komentar: