Vasiliki Blue :: Lefkada :: Vasiliki

Osnovni podaci

Ime: Vasiliki Blue

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vasiliki, Lefkada

E-mail:
info@vasilikiblue.gr

Sajt:
www.vasilikiblue.gr

Telefon: +30 26450 31602

Mobilni: +30 697 463 12 42

Pogodnosti

Kompleks se nalazi u centru Vasilikija, 50 metara od plaže
Prodavnice, taverne, mini-marketi, autobuska stanica u bližoj okolini
Svi studiji imaju terase sa pogledom na more
Potpuno opremljene kuhinje
Klima uređaj
TV
Besplatan Wi-Fi internet
Non-stop topla voda
Fen
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
Besplatan parking u blizini studija

Vasiliki Blue, Vasiliki slike i cene za letovanje Grčka 2020

Želimo vam dobrodošlicu u Vasiliki Blue, kompleks studija koji se nalazi na vrhu prelepog letovališta Vasiliki, na izuzetnoj lokaciji i sa oćaravajućim pogledom na visoke planine i čisto plavo more. Jednostavnost i elegancija, tradicija i gostoljubivost čine savršenu kombinaciju za ugodan i prijatan boravak i glavni razlog zbog kojeg posetioci biraju upravo Vasiliki Blue. Biće nam čast da budete naši gosti i učinićemo sve da vaše letovanje bude nezaboravno iskustvo. Do plaže ima samo 3 minuta laganog hoda (50 metara), a u blizini ćete naći i tri mala romantična zaliva.

Zamisite da se svakog jutra budite uz umirujuće zvuke mora, da doručkujete na svojoj terasi, uz čaroban pogled na more, u mirnom ambijentu, idealnom za početak dana. Sve to vas očekuje u studijima Vasiliki Blue koji su dizajnirani i uređeni sa puno ukusa. Na raspolaganju su vam četiri studija u kojima se može smestiti 3, 4 ili 5 osoba. Uz sve ovo, u blizini će vam biti svi sadržaji i pogodnosti potrebni za bezbrižno letovanje – prodavnice, taverne, autobiska stanica, itd, a za sve koji nas posete svojim kolima tu je i besplatan parkign prostor.

Studio za 3 osobe

Vasiliki Blue nudi smeštaj u jednom studiju koji je pogodan za boravak 3 osobe. Opremljen je udobnim krevetima i uključuje zasebno kupatilo i potpuno opremljemu kuhinju. Topla voda će vam biti na raspolaganju tokom čitavog dana, a kuhinja u okviru studija je opremljena frižiderom, električnim ringlama, tosterom, čajnikom i aparatom za kafu, pa uvek možete sebi i dragim osobama napraviti omiljenu kafu ili lagani obrok.

Studio je klimatizovan, ima TV, fen, sef u kome možete čuvati svoje vredne stvari, a gostima je obezbeđena i bežična internet konekcija. Ipak, svakako najlepši deo studija je njegova terasa sa koje se pruža čudesan pogled na luku i more.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@vasilikiblue.gr

Studio za 4 osobe

Jedan lepo i maštovito uređeni četvorokrevetni studio u Vasiliki Blue idealan je za porodični odmor ili boravak prijatelja. Studio uključuje malu kuhinju, zasebno kupatilo sa toplom vodom 24h, privatnu terasu, a opremljen je udobnim bračnim i pojedinačnim krevetima. Kuhinja uključuje frižider, električne ringle, toster, aparat za kafu i čajnik, pa ćete tako ovde imati sve neophodno za pripremu i serviranje omiljenih obroka, kao i napitaka.

Takođe, i na terasi možete uživati u svojim obrocima i fantastičnom pogledu na more i okolne visoke planine koji prosto oduzima dah. Uz sve ovo, studio je opremljen klima uređajem, ima TV, fen, sef za odlaganje vaših dragocenosti, a obezbeđena je i besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@vasilikiblue.gr

Studio za 5 osoba

U svojoj ponudi, Vasiliki Blue ima dva studija u kojima se udobno može smestiti 5 osoba, koji su savršeni za veće porodice ili za prijatelje koje žele da ”ponesu” zajedničke uspomene sa letovanja. Oba studija su opremljena udobnim krevetima i uključuju potpuno opremljenu kuhinju, zasebno kupatilo sa toplom vodom tokom celog dana, a imaju i privatne terase sa kojih se pruža čaroban pogled na planinske predele i morsko plavetnilo Jonskog mora od kojeg zastaje dah.

U kuhinji će vam na raspolaganju biti frižider, električne ringle, aparat za kafu, čajnik i toster, tako ćete ovde imati sve neophodno za pripremu i serviranje omiljenih obroka, kao i napitaka. Uz sve navedeno, oba studija su potpuno klimatizovana, imaju TV, fen, zatim sef gde možete čuvati svoje vredne stvari, a za sve one koji ni na odmoru ne mogu bez aplikacija, društvenih mreža i omiljenih sajtova, obezbeđena je i besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@vasilikiblue.gr

Vasiliki Blue

vila1 vila2 vila3

Video prezentacija smeštaja Vasiliki Blue

Vasiliki


Vasiliki je veoma zanimljivo i specifično letovalište smešteno na jugu Lefkade, udaljeno 38 kilometara od glavnog grada ostrva, Lefkasa i oko 60 kilometara od aerodroma Preveza. Nalazi se u istomenom zalivu, dugom luku peskovite obale prošarane sitnim kamenčićima.


Pročitajte više

Lefkada


Ostrvo Lefkada nalazi se na zapadu Grčke i pripada grupi jonskih ostrva. Smeštena je između Krfa i Kefalonije, a sa kopnenim delom Grčke je povezana mostom dužine 50m. Prelazak preko mosta se ne naplaćuje, tako da je dolazak na ostrvo izuzetno lak i jednostavan. Most je dugačak 1800 metara i vodi tačno do glavnog grada ostrva.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vasiliki
Ostavite komentar: