The Pink Palace :: Krf :: Agios Gordios

Osnovni podaci

Ime: The Pink Palace

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Agios Gordios, Krf

E-mail:
info@thepinkpalace.com

E-mail 2:
gmagdalena@hotmail.com

Telefon: +30 26610 53103

Faks: +30 26610 53025

Mobilni: +30 69743 20797

Pogodnosti

Hotel je smešten 450 metara od plaže
Besplatan prevoz od aerodroma ili autobuske stanice u gradu Krfu
Restoran na plaži
Četiri kafe – bara
Privatna plaža za goste
Diskoteka i noćni klub
Otvoreni bazen sa đakuzi kadom
Krovna terasa sa ležaljkama i suncobranima
Organizovanje raznih zabavnih aktivnosti i izleta
Stalno otvorena recepcija sa info pultom
Odbojka na pesku, tereni za košarku, stolovi za stoni tenis, stolovi za stoni fudbal, bilijar
Usluge vešeraja
Sala sa TV-om i satelitskim kanalima
Klima uređaji
Sobe A klase imaju terase sa pogledom na more
Obezbeđen besplatan parking prostor

The Pink Palace, Agios Gordios slike i cene za letovanje Grčka 2020

The Pink Palace je sada već čuven mladalački hotel smešten na zapadnoj obali Krfa, nadomak plaže Agios Gordios. Ovaj kompleks sastoji se od nekoliko smeštajnih zgrada, u amblemskoj ružičastoj boji, udaljen oko 450 metara od mora.

The Pink Palace je takođe okružen zelenilom, a u velikom dvorištu nalazi se i otvoreni bazen sa đakuzi kadom i terasom za sunčanje namenjen vašem uživanju i druženju. Na raspolaganju vam je i naša krovna terasa, sa ležaljkama, suncobranima i malim barom gde možete potražiti osveženje i grickalice, uz fantastičan, panoramski pogled na mali gradić, more i potpuno spektakularne zalaske sunca.

Soba klase A za 2 osobe

Ove sobe namenjene su nerazdvojnim društvima ili parovima u potrazi za aktivnim i opuštenim odmorom, sa obiljem mogućnosti za večernji provod, izlete, obilaske pećina i znamenitosti Krfa, a da ne morate razmišljati o hrani, doplatama za ležljake na plažama, čak ni o prevozu od Krfa do soba.

Ove sobe su nove, funkcionalno uređene i klimatizovane, pa vam letnje vrućine neće smetati da se odmorite i pripremite za svaki novi dan. Opremljene su odvojenim krevetima sa natkasnama i lampama za noćno čitanje u krevetu, a tu je i toaletni sto sa stolicom i velikim ogledalom.

Sve sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom. Ukoliko se baš uželite televizije, u našoj sali sa TV-om možete gledati satelitske programe, pa važne utakmice tokom leta svakako nećete propustiti. Vaš boravak kod nas zasnovan je na obilnom doručku, a ukoliko želite, možete obogatiti svoj odmor i organizovanom večerom.

Svaki dan kod nas može biti avantura samo po vašem ukusu – bilo da ste raspoloženi za izlete, ekskurzije i istraživanje prirodnih lepota Krfa, bilo da samo želite da uživate na plaži ili pored bazena, na krovnoj terasi ili đakuziju – ovde je sve podređeno samo vašim željama. Sve sobe imaju i svoje terase sa garniturama za sedenje, za intimne trenutke provedene uz pogled na more i spektakularne zalaske sunca.

Cena sobe kreće se od 50€ do 68€, u zavisnosti od dela sezone;
U cenu soba uključen je polupansion;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@thepinkpalace.com

Soba klase A za 3 osobe

Svetle i prostrane sobe namenjene su nerazdvojnim tročlanim društvima. Trokrevetne sobe su klimatizovane, jednostavno i funkcionalno uređene, pa vas vrućina neće ometati u potpunom odmoru. Sve su opremljene odvojenim krevetima, sa natkasnama na uzglavlju i lampama za čitanje u krevetu. Spremanjima za večernji provod namenjen je toaletni sto sa velikim ogledalom, a svaka soba ima i svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom.

Ukoliko se baš uželite televizije, u našoj sali sa TV-om možete gledati satelitske programe, pa važne utakmice svakako nećete propustiti. Vaš boravak kod nas je svakako zasnovan na obilnom doručku, a ukoliko želite, možete obogatiti svoj odmor i organizovanom večerom.

Svaki dan kod nas može biti avantura samo po vašem ukusu – bilo da ste raspoloženi za izlete, ekskurzije i istraživanje prirodnih lepota Krfa, bilo da samo želite da uživate na plaži ili pored bazena, na krovnoj terasi ili đakuziju – ovde je sve podređeno samo vašim željama. Sve sobe imaju i svoje terase sa garniturama za sedenje, na kojima možete uživati u omiljenim večernjim zanimacijama i druženju uz fantastičan pogled na more i gradić.

Cena sobe kreće se od 70€ do 90€, u zavisnosti od dela sezone;
U cenu soba uključen je polupansion;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@thepinkpalace.com

Soba klase A za 4 osobe

Ove prostrane, klimatizovane i veoma funkcionalne sobe zadovoljiće sve vaše potrebe za komfornim, opuštenim boravkom sa porodicom ili bliskim prijateljima. Sve sobe su svetle i nove, opremljene sa četiri odvojena kreveta, natkasnama i dekorativnim lampama, a tu je i toaletni sto sa stolicom i velikim ogledalom.

Sve imaju i privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom. Ukoliko se uželite televizije, u našoj TV sali možete gledati brojne satelitske programe, a važne utakmice svakako nećete propustiti. Vaš boravak kod nas zasnovan je na obilnom doručku, a ukoliko želite, možete obogatiti svoj odmor i organizovanom večerom.

Svaki dan kod nas može biti avantura samo po vašem ukusu – bilo da ste raspoloženi za izlete, ekskurzije i istraživanje prirodnih lepota Krfa, bilo da samo želite da uživate na plaži ili pored bazena, na krovnoj terasi ili đakuziju – ovde je sve podređeno samo vašim željama. Velika prednost ovih soba su i njihove terase sa baštenskim garniturama, pa ugodne večeri možete provesti u zajedničkim aktivnostima uživajući u pogledu na more.

Cena sobe kreće se od 95€ do 120€ u zavisnosti od dela sezone;
U cenu soba uključen je polupansion;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@thepinkpalace.com

Soba klase A za 5 osoba 

Ovo su naše najveće i najprostranije sobe, potpuno su klimatizovane i pružiće vam sav komfor i udobnost za lep odmor, kako biste svoje dane na Krfu proveli u nezaboravnim aktivnostima. Ove sobe namenjene su bliskim petočlanim društvima, i opremljene pojedinačnim krevetima, sa naktasnama i lepim noćnim lampama na uzglavlju, a da se lako spremite za večernji provod tu je veliki toaletni sto sa stolicom i zidnim ogledalom.

Ove svetle i prozračne sobe imaju svoja kupatila sa tuš kabinama, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom. Ukoliko se baš uželite televizije, u našoj TV sali možete gledati satelitske programe, pa važne utakmice svakako nećete propustiti. Vaš boravak kod nas zasnovan je na obilnom doručku, a ukoliko želite, možete obogatiti svoj odmor i organizovanom večerom.

Svaki dan kod nas može biti avantura samo po vašem ukusu – bilo da ste raspoloženi za izlete, ekskurzije i istraživanje prirodnih lepota Krfa, bilo da samo želite da uživate na plaži ili pored bazena, na krovnoj terasi ili đakuziju – ovde je sve podređeno samo vašim željama. I petokrevetne sobe imaju velike terase gde možete uživati u druženju, i pogledu na panoramu malog gradića Agios Gordios i beskrajno plavo Jonsko more.

Cena sobe kreće se od 115€ do 150€ u zavisnosti od dela sezone;
U cenu soba uključen je polupansion;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@thepinkpalace.com

Soba klase B za 2 osobe

Naše starije sobe su jednostavno uređene i prilagođene sasvim opuštenom odmoru parova ili nerazdvojnih dvočlanih društava. Klimatizovane su, opremljene francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, a sve sadrže i prostor za dnevni odmor sa stolom i stolicama.

Ove sobe imaju svoja kupatila sa tušem, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Samo od vas zavisi da li ćete dan provesti na našoj privatnoj plaži, krstarenjima, ili sunčanju pored bazena, ali večeri ćete sigurno želeti da provedete uz koktele u baru na plaži.

Svoje slobodno vreme možete provesti i u zajedničkom lobiju sa TV-om koji ima satelitske kanale, ili uživajući u druženju sa uvek veselim osobljem i drugim gostima. Sa prozora soba pruža se panoramski pogled na obalu i more, a naša krovna terasa pravo je mesto za posmatranje spektakularnih zalazaka sunca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima za sobe klase B, kontaktirajte nas na mejl: info@thepinkpalace.com

Soba klase B za 3 osobe

Ove jednostavne, funkcionalne i skromne mladalačke sobe su klimatizovane i pružiće vam priliku da se sasvim opustite, i naprosto uživate u sadržajnom i bogatom odmoru. Sobe su opremljene odvojenim krevetima – od kojih je jedan krevet na sprat.

Sve imaju kupatila sa tušem, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. U cenu svih soba uključen je doručak, a svoj boravak kod nas možete obogatiti i večerom. Svoje slobodno vreme možete provesti i u zajedničkom lobiju gde je TV sa satelitskim kanalima, ili uživajući u druženju sa uvek veselim osobljem i drugim gostima. Sa prozora soba pruža se panoramski pogled na obalu i more, a naša krovna terasa pravo je mesto za posmatranje spektakularnih zalazaka sunca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima za sobe klase B, kontaktirajte nas na mejl: info@thepinkpalace.com

Soba klase B za 4 osobe

Ove skromne, ali veoma funkcionalne četvorokrevetne sobe klase B su klimatizovane i zadovoljiće vaše osnovne potrebe za komforom, opuštenim odmorom i dobrim provodom. Opremljene su odvojenim ležajima koji su u nekim sobama raspoređeni u krevete na sprat.

Sve imaju privatna kupatila sa tušem, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. U cenu je uključen doručak, a svoj boravak kod nas možete obogatiti i večerom. Takođe, samo od vas zavisi da li ćete dan provesti na našoj privatnoj plaži, krstarenjima, ili sunčanju pored bazena, ali večeri ćete sigurno želeti da provedete uz koktele, u baru na plaži.

Svoje slobodno vreme možete provesti i u zajedničkom lobiju gde je TV sa satelitskim kanalima, ili uživajući u druženju sa uvek veselim osobljem i drugim gostima. Sa prozora soba pruža se panoramski pogled na obalu i more, a naša krovna terasa pravo je mesto za posmatranje spektakularnih zalazaka sunca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima za sobe klase B, kontaktirajte nas na mejl: info@thepinkpalace.com

Soba klase B za 5 osoba 

Naše najveće sobe namenjene su velikim, opuštenim i veselim društvima. Petokrevetne sobe su kliamtizovane, jednostavno i funkcionalno uređene kako bi zadovoljile vaše osnovne potrebe za  komofrom, dobrom atmosferom i sasvim opuštenim odmorom.

Opremljene su odvojenim krevetima, od kojih su neki na sprat, a na raspoalganju su vam i kupatila sa tušem, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. U cenu rentiranaj soba je uključen doručak, a svoj boravak kod nas možete obogatiti i ukusnom večerom. Takođe, samo od vas zavisi da li ćete dan provesti na našoj privatnoj plaži, krstarenjima, ili sunčanju pored bazena, ali večeri ćete sigurno želeti da provedete uz koktele, u baru na plaži.

Svoje slobodno vreme možete provesti i u zajedničkom lobiju gde je TV sa satelitskim kanalima, ili uživajući u druženju sa uvek veselim osobljem i drugim gostima. Sa prozora soba pruža se panoramski pogled na obalu i more, a naša krovna terasa pravo je mesto za posmatranje spektakularnih zalazaka sunca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima za sobe klase B, kontaktirajte nas na mejl: info@thepinkpalace.com

hotel

The Pink Palace

The Pink Palace Hotel ima i svoj privatni deo plaže sa restoranom i plažnim barom gde možete uživati u raznovrsnom doručku, ali i ludim večernjim provodima. Sama plaža je besprekorna i peščana, sa ležaljkama i suncobranima namenjenim našim gostima. Večeri pretvaraju naš plažni bar u veliku diskoteku na otvorenom, a na samoj plaži su i raznovrsni sportski i rekreativni sadržaji – tereni za odbojku na pesku, teren za košarku stoni tenis, stoni fudbal i bilijar.

Kod nas će vas dočekati stalno otvorena recepcija, veoma komunikativno osoblje, info-pult i druge raznovrsne mogućnosti. Mi smo orijentisani prema mladima i svima koji žele da svoj odmor učine zaista nezaboravnim, i imamo dugo iskustvo u organizovanju ekskurzija, kajak-safarija, pešačkih tura, pecanja, a kod nas možete iznajmiti i bagije, opremu za ronjenje i druge vodene sportove. Svi naši gosti mogu računati i na besplatan prevoz od aerodroma ili autobuske stanice na Krfu, a za one koji dolaze sopstenim prevozom tu je naš besplatan parking.

Agios Gordios


Na zapadnoj obali Krfa, svega 15-ak kilometara od glavnog grada ostrva nalazi se Agios Gordios, okružen bogatim maslinjacima i vinogradima koji se spuštaju niz planinske obronke ostrva, i stižu gotovo do same obale mora. Dugačak pojas finog zlatastog peska, kristalno čista voda Jonskog mora i neki od najlepših zalazaka sunca izdvajaju Agios Gordios od ostalih plaža na Krfu.


Pročitajte više

Krf


Krf je drugo po veličini ostrvo od sedam većih jonskih ostrva i sasvim sigurno jedno od najlepših u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po ćerci Boga Asoposa, koju je Bog mora Posejdon oteo, a u jednoj od mnogobrojnih priča vezanih za bogatu istoriju ostrva kaže se da je Odisej, na kraju svojih lutanja, utočište našao upravo na Krfu.


Pročitajte višePročitajte više - Agios Gordios