Studios Lotos :: Tasos :: Potos

Osnovni podaci

Ime: Studios Lotos

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Potos, Tasos

E-mail:
rita@studios-lotos.com

Sajt:
www.studios-lotos.com

Telefon: +30 25930 52121

Mobilni: +30 694 8899 868

Pogodnosti

U centru Potosa, na 200m od plaže
Bazen u okviru kompleksa, sa dečijim delom
Ležaljke i suncobrani oko bazena
Besplatan Wi-Fi internet
Potpuno opremljene kuhinje
LCD TV 22’’ sa SAT kanalima
Privatne verande ili balkoni studija
Javni parking u blizini

Studios Lotos, Potos slike i cene za letovanje Grčka 2020

Kompleks Studios Lotos izgrađen je 2009. godine u centru Potosa, na 200 metara od plaže, ovog jednog od najpopularnijih letovališta na ostrvu Tasos. Naši gosti ovde mogu uživati u jedinstvenoj kombinaciji visokokvalitetnih usluga, kao i prijateljskom, udobnom, modernom i luksuznom okruženju. Uvereni smo da vam možemo pružiti sve neophodno za opuštajući letnji odmor.

Studios Lotos nudi gostima i privatni bazen na koji gledaju smeštajne jedinice, a koji ima i deo za decu. Takođe, širom kompleksa je obezbeđen i besplatan bežični internet, dok oni koji u Potos dođu svojim kolima, u našem okruženju mogu naći javna parking mesta.

Studio za 2-3 osobe

Studios Lotos u svojoj ponudi ima ukupno šest studija: Calypso, Nafsika, Penelope, Odysseus, Tilemachos i Athena i svaki od njih može udobno da ugosti parove ili manje porodice. Svi ovi studiji imaju pogled na bazen i na lepu okolinu Potosa, a poseduju i velike balkone ili verande. Nude komfor, prijatnu atmosferu, lepo su estetski uređeni i očekuju vas u ambijentu idealnom za opuštanje i beg od uobičajenog životnog ritma.

Svaki studio ima potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, svoje kupatilo sa fenom, a uz to svi su potpuno klimatizovani. Trenutke odmora možete provesti uz LCD TV 22’’ sa satelitskim kanalima, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u širom kompleksa je obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: rita@studios-lotos.com

1 2 3 4 5 6 7 8

Studios Lotos

1 2 3 4 5 6 7

Potos


Potos je predivno mesto na samoj obali Egejskog mora na čarobnom Tasosu, sa odlično razvijenom turističkom ponudom. Nalazi se na jugozapadu ostrva, i svake godine privlači veliki broj posetilaca, posebno mladih ljudi u potrazi za aktivnim odmorom i raznovrsnim noćnim životom. Potos je ujedno i porodično letovalište jer ima zaista izvrsne sadržaje za decu – od mnogobrojnih igrališta, tobogana i šarenih prodavnica sa igračkama, do vodenih aktivnosti za najmlađe.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte više
Pročitajte više - Potos
Ostavite komentar: