Studios Kartanos :: Lefkada :: Lefkas

Osnovni podaci

Ime: Studios Kartanos

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Lefkas, Lefkada

E-mail:
studioskartanos@gmail.com

Sajt:
www.studioskartanos.gr

Telefon: +30 6979284333

Telefon: +30 6976873745

Telefon: +30 26450 25918

Pogodnosti

Na oko 1,2 km od gradskih plaža Ai Yannis, Miloi, Gura, Kastro

Na 5-6 minuta lagane šetnje od pešačke zone grada Lefkasa

Besplatan internet

Besplatan javni parking

TV

Klima uređaj

Lepo dvorište

Studios Kartanos, Lefkas slike i cene za letovanje Grčka 2021

Ako ste se odlučili da svoje letovanje provedete na Lefkadi, želimo da vam kažemo da ste napravili pravi izbor. Studios Kartanos smešteni su u mirnom okruženju prestonice Lefkade, na oko 1,2 km od gradskih plaža Ai Yannis, Miloi, Gura, Kastro. Takođe, 5-6 minuta lagane šetnje deli vas od centralne pešačke zone grada Lefkasa, gde se nalazi veliki broj kafića, barova, restorana i turističkih prodavnica. Uz to, i prodavnice, pijaca, mesara i druge pogodnosti biće vam praktično na dohvat ruke.

Privilegovana lokacija kompleksa Studios Kartanos čini ga pogodnim za jednodnevne izlete, bilo  na istočnu ili zapadnu obalu ostrva. Ovde će vam na raspolaganju biti lepo uređeno dvorište, pristup besplatnom Wi-Fi internetu, a za one koji dolaze svojim kolima informacija da u blizini smeštaja ima sasvim dovoljno besplatnih javnih parking mesta.

Studio za 4 osobe

1 2 3 4 5 6 7 8

Apartman za 5 osoba

1 2 3

Lefkas


Lefkas Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Lefkasu na Lefkadi? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Lefkasu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Lefkada


Ostrvo Lefkada nalazi se na zapadu Grčke i pripada grupi jonskih ostrva. Smeštena je između Krfa i Kefalonije, a sa kopnenim delom Grčke je povezana mostom dužine 50m. Prelazak preko mosta se ne naplaćuje, tako da je dolazak na ostrvo izuzetno lak i jednostavan. Most je dugačak 1800 metara i vodi tačno do glavnog grada ostrva.


Pročitajte višePročitajte više - Lefkas