Studios Kaiti :: Tasos :: Skala Panagia

Osnovni podaci

Ime: Studios Kaiti

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skala Panagia, Tasos

E-mail:
info@studios-kaiti.gr

E-mail 2:
komninoumk@gmail.com

Sajt:
www.studios-kaiti.gr

Telefon: +30 25930 62135

Mobilni: +30 69326 12526

Pogodnosti

Kompleks se nalazi na 50 metara od Zlatne plaže
Veliki vrt sa baštenskim garniturama
Letnja potpuno opremljena kuhinja sa ozidanim roštiljem
Bejbisiting i obdanište
Terasa na spratu i trem ispred ulaza u svaki apartman
Mogućnost unošenja kreveca sa ogradom u apartmane
Klima uređaj i centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
Po dva TV-a sa satelitskim kanalima u svakom apartmanu
Besplatan bežični internet
Besplatan javni parking u blizini

Studios Kaiti, Skala Panagia slike i cene za letovanje Grčka 2020

Na istočnoj obali Tasosa, u mestu Skala Panagia, na veoma eksluzivnoj lokaciji, na 50-ak metara od Zlatne plaže nalazi se porodični smeštaj Studios Kaiti. Skala Panagia je priobalni deo tradicionalnog seoceta Panagia, koje je nekada bilo i glavni grad Tasosa. Ova lokacija, sa izuzetnom turističkom ponudom pružiće vam sve što želite: restorane, kafe-barove, super-markete, prodavnice, bankomate, pekare i još mnogo, mnogo toga.

Studios Kaiti se nalazi na predivnoj plaži Hrisi Amoudia (Zlatna plaža), koju karakteriše smaragdna boja mora i fin, zlatni pesak. Ovde ćete moći da iznajmite ležaljke, suncobrane i upustite se u raznovrsne aktivnosti na vodi i vodene sportove, a možete i naprosto uživati u svežini mora i blagotvornom suncu. Studiji uživaju u zelenilu besprekorno uređenog vrta sa čempresima i zelenim travnjacima, a ovaj vrt je savršen za organizovanje roštilja, i uz baštenske garniture, ovde možete provoditi beskrajne sate u miru i relaksaciji.

Studios Kaiti ne bi bili idealni za vaš porodičan odmor da ne mislimo na naše najmlađe goste, i stoga smo sasvim spremni da ugostimo sve mališane. Možemo uneti krevetiće sa ogradicama u apartmane, a možemo vam pružiti i usluge bejbisiterki ili čak obdaništa. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan javni parking u blizini.

Apartman za 4 osobe

Ovi dupleks apartmani su veoma prostrani, komforni i maštovito rešeni. Namenjeni su parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima, nerazdvojnim četvoročlanim društvima i porodicama sa decom, a dovoljno su prostrani da u njih možemo uneti i krevetac sa ogradicom za najmlađe.

Na raspolaganju vam je izbor od četiri klimatizovana apartmana koji imaju i centralno grejanje, pa su pogodni za boravak u bilo koje doba godine. Na gornjem spratu je spavaća soba sa velikim francuskim ležajem koji ima natkasne i lepo uzglavlje sa lampama. Ovde se nalazi i garderobni orman, komoda i toaletni sto sa ogledalom kako biste se sasvim raspremili i ugodno smestili. U donjem delu je dnevni boravak sa krevetima, sofama ili garniturama koje se raspremaju kao pomoćni ležajevi. Ovde je i potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom, mikrotalasnom rernom, tosterom, električnim čajnikom i svim posuđem koje vam može zatrebati da pripremite neki jednostavniji obrok, omiljenu poslasticu ili topli napitak.

Ovi četvorokrevetni apartmani imaju svoja kupatila sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima u dnevnoj sobi, a za sve koji najlepše spavaju uz televizor, jedan se nalazi i u spavaćoj sobi.

Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža i svih koji ne znaju kako da započnu svoj dan bez interneta, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija u čitavom kompleksu. Velika prednost ovih apartmana je što imaju terasu sa baštenskom garnutrom na spratu, a i trem ispred ulaza, pa i tu možete provesti prve jutarnje sate, uz kafu ili omiljeni hladni napitak.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@studios-kaiti.gr

Apartman za 5 osoba

Ova dva apartmana namenjena su velikim porodicama ili nerazdvojnim petočlanim društvima. Klimatizovani dupleks apartmani su veoma prostrani i maštovito rešeni, a imaju i centralno grejanje pa su pogodni za boravak u bilo koje doba godine. Na gornjem spratu se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem koji ima natkasne i uzglavlje sa lampama, za ljubitelje čitanja do kasno u noć. Ovde se nalazi i garderobni orman, komoda i toaletni sto sa ogledalom kako biste se sasvim raspremili i ugodno smestili.

U donjem delu je dnevni boravak sa krevetima, sofama ili garniturama koje se raspremaju kao pomoćni ležajevi. Ovde je i potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom, mikrotalasnom rernom, tosterom, električnim čajnikom i svim posuđem koje vam može zatrebati da pripremite neki jednostavniji obrok, omiljenu poslasticu ili topli napitak. Apartmani imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima u dnevnoj sobi, a za sve koji najlepše spavaju uz televizor, jedan se nalazi i u svakoj spavaćoj sobi. Takođe, zbog brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža i svih koji ne znaju kako da započnu svoj dan bez interneta, obezbeđena je besplatna, bežična konekcija u čitavom kompleksu. Uz sve ovo, velika prednost ovih apartmana je što imaju terasu sa baštenskom garnutrom na spratu, a i trem ispred ulaza, pa i tu možete provesti svoje jutro.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@studios-kaiti.gr

Studios Kaiti

Skala Panagia


Skala Panagia je predivno priobalno mestašce koje je veoma brzo postalo jedna od omiljenih destinacija na Tasosu. Smestila se na istočnoj obali ostrva, pored čuvene „Zlatne plaže“, jedne od najdužih peščanih plaža na čitavom Egejskom moru. Sa svojih dva ipo kilometra zlatnog peska, na jug se prostire sve do letovališta Skala Potamia. Fini beličasto-zlatasti pesak, sa nekoliko šljunkovitih i stenovitih pojaseva i blagim ulazom u more čine ovu plažu savršenom i za porodice sa decom koja tek uče da plivaju.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte višePročitajte više - Skala Panagia
Ostavite komentar: