Rhea Complex :: Krf :: Paleokastrica

Osnovni podaci

Ime: Rhea Complex

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Paleokastrica, Krf

E-mail:
rhea@paleokastritsa.biz

Sajt:
www.rheacomplexcorfu.com

Telefon: +30 6946 748 087

Pogodnosti

Na 500 metara od plaže Paleokastrica

Terasa za sunčanje

Besplatan Wi-Fi

Privatni parking

TV

Kuhinja

Rhea Complex, Paleokastrica slike i cene za letovanje Grčka 2021

Rhea Complex smešten je na odličnoj lokaciji, svega 500 metara od plaže Paleokastrica, jedne od najpopularnijih na Krfu, i 2,3 km od vizantijskog zamka Angelokastro kojeg obavezno trebate posetiti. Takođe, već na svega par stotina metara od kompleksa nalaze se i prvi marketi, kafei i taverne, pa vam ništa neće nedostajati za opušten i relaksiran letnji odmor.

Dvorište Rhea Complexa je ukrašeno raznovrsnim cvećem i mediteranskim drvećem, a tu je i terasa za sunčanje i druženje sa vama dragim ljudima ili drugim gostima kompleksa. Takođe, obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking za one koji dolaze svojim kolima.

Studio za 2 osobe

1 2 3

Apartman za 4 osobe

1 2 3 4 5 6

Paleokastrica


Paleokastrica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Paleokastrici na Krfu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Paleokastrici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Krf


Krf je drugo po veličini ostrvo od sedam većih jonskih ostrva i sasvim sigurno jedno od najlepših u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po ćerci Boga Asoposa, koju je Bog mora Posejdon oteo, a u jednoj od mnogobrojnih priča vezanih za bogatu istoriju ostrva kaže se da je Odisej, na kraju svojih lutanja, utočište našao upravo na Krfu.


Pročitajte višePročitajte više - Paleokastrica