Peter’s House :: Sitonija :: Nikiti

Osnovni podaci

Ime: Peter’s House

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Nikiti, Sitonija

E-mail:
info@peterhouse.gr

Sajt:
www.peterhouse.gr

Telefon: +30 2375023144

Telefon: +30 6973782931

Telefon: +30 6974375943

Pogodnosti

Na 100 metara od plaže

Pogled na more

Igralište za decu

TV

Roštilj u dvorištu

Besplatan parking

Besplatan Wi-Fi

Peter’s House, Nikiti slike i cene za letovanje Grčka 2020

Peter’s House se nalazi u Nikitiju, jednom od najlepših letovališta na Halkidikiju, koji je udaljen 90 km od centra Soluna i 85 km od solunskog aerodroma “Makedonija”. Ovaj kompleks studija i apartmana izgrađen je u mirnom kraju Nikitija, dovoljno udaljen od glavnog puta, i na samo jedan minut šetnje od mora.

Luka Nikiti, žila kucavica ovog mesta je na 500 metara od objekta, a tu možete naći sve neophodno za opušten i bezbrižan letnji odmor. Ovde vas čeka odličan izbor taverni, restorana, barova, prodavnica, i još mnogo toga.

Studio za 2-4 osobe

1 2 3 4 5

Apartman za 4-5 osoba

1 2 3 4 5 6 7

Peter’s House

Lepo uređeni vrt kompleksa Peter’s House ima čak 1.500m², a tu ćete naći i baštenske garniture – sto, stolice i suncobrane, pa tako možete uživati u lepom vremenu i druženju sa vama dragim osobama. Za one koji uživaju u gurmanlucima, obezbeđen je roštilj u dvorištu, a mislili smo i na naše najmlađe posetioce za koje smo napravili malo dečije igralište. Besplatan bežiči internet je obezbeđen širom objekta, kao i parking u hladu za goste koji nas posete svojim kolima.

1 2 3 4 5 6

Nikiti


Letovalište Nikiti (ili Nikitas) je jedan od najstarijih na čitavom Halkidikiju. Nalazi se na severozapadu poluostrva Sitonija (drugi prst), na oko 39 kilometara istočno od Nea Moudanije i oko 95 kilometara jugoistočno od Soluna, a između letovališta Metamorfosi i Neos Marmaras. Ovo ljupko mestašce se sastoji iz dva dela, starog i novog Nikitija (razdvaja ih magistrala) i ima oko 3000 stanovnika. Stari deo grada se nalazi odmah do glavnog puta na jednom brežuljku, dok je novi deo naspram njega i ima izlaz na more.


Pročitajte više

Sitonija


Sitonija je središnje poluostrvo Halkidikija i nalazi se između poluostrva Kasandre na zapadu i planine Atos (Svete Gore) na istoku. Prema mitologiji, ime nosi po Posejdonovom sinu Sitonu. Čitavu ovu oblast krase beskrajne prirodne lepote i predeli gde se planinski venci savršeno stapaju sa morskim plavetnilom. Raznoliki pejzaži će ostaviti snažan utisak na sve posetioce, posebno ljubitelje prirode koji žele da se opuste i prepuste umirujućem ambijentu i odmore od bučnog gradskog života.


Pročitajte više
Pročitajte više - Nikiti
Ostavite komentar: