Pension Ellinas Apartments :: Tasos :: Skala Potamija

Osnovni podaci

Ime: Pension Ellinas Apartments

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skala Potamija, Tasos

E-mail:
info@pension-ellinas.gr

Sajt:
www.pension-ellinas.gr

Telefon: +30 25930 62054

Telefon: +30 25930 23525

Faks: +30 25930 62164

Pogodnosti

Na samo 50 metara od peščane plaže Golden Beach

U potpunosti opremljena kuhinja

Klima uređaj

TV

Mirna lokacija

Parking

U blizini centra

Besplatan bežični Internet

Pension Ellinas Apartments, Skala Potamija slike i cene za letovanje Grčka 2021

Na samo 50 metara od pšečane plaže Golden Beach na smaragdnom ostrvu Tasos nalazi se prelep smeštaj Pension Ellinas Apartments. U blizini smeštaja nalazi se centar letovališta Skala Potamija, gde se nalazi veliki broj restorana, kafića, prodavnica i svega što Vam je neophodno za bezbrižan odmor.

Pension Ellinas Apartments raspolaže sa veoma prostranim apartmanima koji mogu da ugoste od 3-6 osoba i imaju sve što je potrebno za komforan odmor. Tu je u potpunosti opremljena kuhinja, a svi naši gosti imaće i besplatan pristup bežičnom internetu. Ukoliko kod nas dolazite kolima biće Vam obezbeđen parking.

Apartman za 3-6 osobe

1 2 3 4 5 6

Skala Potamija


Skala Potamija je ljupko letovalište koje se nalazi na istočnoj obali Tasosa, 3km od tradicionalnog gradića Potamia. U prevodu, Skala Potamija, znači “luka gradića Potamija”. Zajedno Skala Potamija i Potamija imaju oko 1.200 stanovnika, dok se tokom leta broj ljudi koji borave u mestu drastično poveća.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte višePročitajte više - Skala Potamija