Pansion Zefyros :: Kontinentalni Halkidiki :: Amulani

Osnovni podaci

Ime: Pansion Zefyros

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Amulani, Kontinentalni Halkidiki

E-mail:
zefyros@zefyros.com

Telefon: +30 23 770 51116

Telefon: +30 23 770 51327

Mobilni: +30 69 4751 7687

Pogodnosti

Na 25m od plaže Petrothalasa
TV
Potpuno opremljena kuhinja
Sve sobe su klimatizovane
Javni parking
Nalazi se na nekoliko metara od laže
Mogućnost dodavanja krevetca
Mesto za roštilj
Balkon sa predivnim pogled na more
Pogled na more
Recepcija Vam je na raspolaganju 24/7
Besplatan Wi-Fi

Pansion Zefyros, Amulani slike i cene za letovanje Grčka 2021

Pansion Zefyros je napravljen u tradicionalnom duhu, a nalazi se na ostrvu Amuljani, na svega 25 metara od plaže Petrothalasa. Ova kuća na sprat, sa lukovima, zidana je u braon kamenu i drvetu. Ima recepciju, nudi probor za pravljenje roštilja, posebna pogodnost je velika terasa za sunčanje, a uz to, gostima koji borave u sobama, na raspolaganju je zajednička kuhinja, dok studio ima svoju privatnu kuhinju.

Iz većine smeštajnih jedinica Pansiona Zefyros pruža se predivan pogled na more, a takođe čitav kompleks pokriven je i bežičnim internetom, koji je naravno besplatan. Što se parkinga tiče u neposrednoj blizini pansiona mogu se naći javna parking mesta.

Soba za 2 osobe

1
1 2

Soba za 3 osobe

1 2 3 4 5

Studio za 4 osobe

1 2 3 4 5

Amulani


Veličanstveno, maleno ostrvo Amulani sasvim je jednistveno u čitavoj Makedoniji i jedino naseljeno ostrvo Halkidikija. Nalazi se ispred moćne planine Atos, u okruženju kompleksa još manjih ostrva. Smešteno je svega 2 kilometra od zapadne obale rta Svete Gore, u zalivu između drugog i trećeg prsta Halkidikija. Oko 130 kilometara udaljen je Solun, a sa obalom Amulani je povezan veoma frekventnim trajektima sa Tripitijem.


Pročitajte više

Kontinentalni Halkidiki


Malo je reći da je Halkidiki jedna od najpopularnijih destinacija čitave Grčke, jer je ovo predivno poluostrvo sa preko 550 kilometara lepe, razuđene obale Egejskog mora predstavlja najupečatljiviji simbol Grčkog turizma. Uprkos svim čuvenim ostrvima, i zvanično najlepše plaže nalaze se na “prstima” Halkidikija, gde bogato zelenilo i vegetacija silaze gotovo do samog mora.


Pročitajte višePročitajte više - Amulani