Panagiota Studios Apartments :: Skopelos :: Stafylos

Osnovni podaci

Ime: Panagiota Studios Apartments

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Stafylos, Skopelos

E-mail:
panagiotastudios@gmail.com

Telefon: +30 24240 23058

Telefon: +30 6932 566 465

Pogodnosti

Na 150 metara od plaže

Pogled na more

Roštilj

Prelepa zajednička terasa

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Panagiota Studios Apartments, Stafylos slike i cene za letovanje Grčka 2021

Panagiota Studios Apartments smešteni su na izvrsnoj lokaciji, svega 150 metara od plaže Stafilos, na prelepom ostrvu Skopelos. Ovde ćete pre svega uživati u čudesnom pogledu na Egejsko more, kao i na susedno ostrvo Eviju. U blizini imaćete dobar izbor restorana, marketa, taverni, i još dosta toga, a za još više možete uvek da skoknete do glavnog grada ostrva koji je udaljen svega 3,5 km.

Kompleks Panagiota Studios Apartments ima divnu zajedničku terasu (60m²) sa stolovima i stolicama odakle se pruža panoramski pogled na more. Savršena je za lenja jutra i lagane večeri uz omiljeno piće i naravno dobro društvo. Tu je i kameni roštilj ukoliko želite da pripremite i neki omiljeni obrok. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dođu svojim kolima ili iznajme automobil dok su na ostrvu imamo obezbeđen parking.

Studio za 2-3 osobe

studio_bedroom_01 studio_bedroom_02 studio_kitchen studio_living_room_01 studio_living_room_02

Apartman za 2-5 osoba

4_person_apartment(bedroom) 4_person_apartment(living_room) 4_person_apartment_interior_01 4_person_apartment_interior_02 apartment_view balcony_02

Panagiota Studios Apartments

Panagiota Studios Apartments1 Panagiota Studios Apartments2 Panagiota Studios Apartments3 Panagiota Studios Apartments4 Panagiota Studios Apartments5 Panagiota Studios Apartments6 Panagiota Studios Apartments7 Panagiota Studios Apartments8

Stafylos


Stafylos Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Stafylosu na ostrvu Skopelos? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja opise i slike smeštaja u Stafylosu na ostrvu Skopelos.


Pročitajte više

Skopelos


Skopelos je malo, rajsko ostrvo površine 96km², smešteno istočno od Skijatosa, od kojeg ga razdvaja kanal širine 8km. Predstavlja jedno od najzelenijih ostrva u Egejskom moru i većim delom je pokriveno gustim borovim šumama, maslinjacima, kao i vinogradima. Glavna prepoznatljivost ostrva svakako je šljiva, od koje se proizvodi poznato lokalno piće, koje nemojte propustiti da probate.


Pročitajte višePročitajte više - Stafylos