Ostria Beach Hotel :: Tasos :: Skala Potamija

Osnovni podaci

Ime: Ostria Beach Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skala Potamija, Tasos

E-mail:
info@ostria-thasos.gr

Sajt:
www.ostria-thasos.gr

Telefon: +30 2593061953

Telefon: +30 6974719088

Telefon: +30 6947843239

Pogodnosti

Na 50 metara od peščane plaže

U blizini prodavnica, restorana i kafića

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Kućni ljubimci su dobrodošli

Ostria Beach Hotel, Skala Potamija slike i cene za letovanje Grčka 2021

Ostria Beach Hotel nalazi se na izvanrednoj lokaciji, na samo 50 metara od peščane plaže u mestu Skala Potamija na smaragdnom ostrvu Tasos. Ovaj smeštaj je u porodičnom vlasništvu, i uz tradicionalno grčko gostoprimstvo ovde ćete se osećati kao kod kuće. Prve taverne, barovi i mini-marketi, kao i još mnogo toga naći ćete već na 100-ak metara od hotela, a glavni grad ostrva Limenas je na 12 km.

Ostria Beach Hotel smešten je usred raskošnog vrta ispunjenog drvećem i raznobojnim cvećem. Tu je i veliki natkriveni sto sa stolicama, idealno mesto za druženje u prirodnom okruženju. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, kućni ljubimci su takođe dobordošli, a za one koji dolaze svojim kolima biće obezbeđeno parking mesto.

Studio za 2+1 osobu

1 2 3 4 5 6 7 8

Apartman za 2+2 osobe

1 2 3 4 5 6 7 8

Skala Potamija


Skala Potamija je ljupko letovalište koje se nalazi na istočnoj obali Tasosa, 3km od tradicionalnog gradića Potamia. U prevodu, Skala Potamija, znači “luka gradića Potamija”. Zajedno Skala Potamija i Potamija imaju oko 1.200 stanovnika, dok se tokom leta broj ljudi koji borave u mestu drastično poveća.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte višePročitajte više - Skala Potamija