Mykonos Beach Hotel :: Mikonos :: Mikonos

Osnovni podaci

Ime: Mykonos Beach Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Mikonos, Mikonos

E-mail:
info@mykonosbeach.gr

Sajt:
www.mykonosbeach.gr

Telefon: +30 22890 22572 3

Faks: +30 22890 24524

Pogodnosti

Nalazimo se na samoj plaži Megali Ammos

Pogled na more

Bazen

Bar pokraj bazena

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Mykonos Beach Hotel, Mikonos slike i cene za letovanje Grčka 2021

Mykonos Beach Hotel nalazi se na odličnoj lokaciji, na samoj plaži Megali Ammos, na ostrvu Mikonos i pruža fenomenalne uslove za idealan odmor, uz potpuni komfor i relaksaciju. Hotel je otvoren davne 1975. godine i zaista ima bogatu istoriju, dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu i veliki broj zadovoljnih gostiju koji se iz godine i godinu ponovo vraćaju.

Zato, bilo da ste prvi put u poseti ili ponovo na Mikonosu, pozivamo vas da istražite ostrvo i njegovu kosmopolitsku kulturu i sadržaje, kroz našu autentičnu grčku gostoljubivost i tradicionalno gostoprimstvo.

Soba za 2 osobe

1 2 3 4

Deluxe soba za 2 osobe

1 2 3 4 5

Soba za 3 osobe

1 2

Porodična soba za 2+2 osobe

1 2 3 4 5

Soba za 4 osobe

1 2

Mykonos Beach Hotel

Nesumnjivo, najlepši deo Mykonos Beach Hotel-a je panoramska otvorena terasa sa bazenom, gde gosti mogu uživati u opuštajućim trenucima, dok gledaju u Egejsko more i koriste bazen sa svežom vodom ili đakuzi. Takođe, tu je i bar gde se služe osvežavajuća pića, kokteli, kao i lagana hrana i grickalice.

Ova velika terasa je idealna i za piće ili užinu u večernjim satima dok gledate nestvaran zalazak sunca, ili za opuštanje nakon dugog dana na plaži ili šetnji po gradu Mikonosu. Uz to, hotelski sadržaji uključuju i bogati doručak na bazi švedskog stola koji se služi u hotelskom restoranu, zatim recepciju koja radi 24 časa, dnevno čišćenje smeštajnih jedinica, kao i room service. Hotel je pokriven i odličnim Wi-Fi internetom, a za one koji dođu svojim kolima ili iznajme automobil dok su na Mikonosu imamo obezbeđen privatni parking.

1 2

Mikonos


Grad Mikonos Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u gradu Mikonos na ostrvu Mikonos? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Mikonosu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Mikonos


Ostrvo Mikonos Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj na Mikonosu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja na Mikonosu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte višePročitajte više - Mikonos