Miami Studios :: Evija :: Loutra Edipsos

Osnovni podaci

Ime: Miami Studios

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Loutra Edipsos, Evija

E-mail:
info@miamistudios.gr

Sajt:
www.miamistudios.gr

Telefon: +30 2226 023234

Mobilni: +30 6972 211458

Pogodnosti

Na 300 metara od plaže

Do centra Edipsosa ima 700 metara

Besplatan Wi-Fi

TV

Besplatan javni parking

Miami Studios, Loutra Edipsos slike i cene za letovanje Grčka 2021

Miami Studios predstavlja lep porodični smeštaj, lociran svega 300 metara od plaže, u jednom od najpopularnijih mesta Evije, Banji Edipsos. Luka, odnosno centar Edipsosa su na svega 700 metara, a ulica pored mora koja se uveče zatvara za automobile, kada postaje žila kucavica banje, je udaljena svega par minuta šetnje. Tu se nalaze i brojni restorani, kafići, tradicionalne taverne i još mnogo toga. Takođe, najbliži restoran i market su na 100 metara od ovog smeštaja.

Miami Studios ima i recepciju, zatim nudi besplatan Wi-Fi internet, dok studiji nude lep pogled ili na more ili na okolne planine. Tu je i zajednički salon sa TV-om, a u blizini ovog objekta postoje javna mesta za parking.

Studio za 2 osobe

1 2 3 4 5

Studio za 3 osobe

1 2 3 4 5

Loutra Edipsos


Loutra Edipsos, Loutra Edipsou ili naprosto – Banja Edipsos jedna je od najstarijih, najomiljenijih i najcenjenijih banja u celoj Grčkoj. Slobodno i bez preterivanja, možemo odmah reći da ovo mesto ima bukvalno sve: odličnu lokaciju, lekovito okruženje, izvanrednu turističku ponudu i raznovrsne rekreativne i sportske mogućnosti.


Pročitajte više

Evija


Evija, još poznata i kao Eubeja, drugo je po veličini ostrvo u Grčkoj, posle Krita. Razdvojeno je od grčkog kopna Eubejskim zalivom, a prostire se uz obalu Beotije i Atike, od severnih Sporada, sve do ostrva Andros na jugu. Evija je povezana sa kopnenim delom Grčke preko mosta na kome se pored auto saobraćaja odvija i železnički. Veruje se da je nekada ostrvo bilo sastavni deo glavnog kopna, a da je do razdvajanja došlo usled zemljotresa.


Pročitajte višePročitajte više - Loutra Edipsos