Melanopetra Boutique Apartments :: Ostrvo Nisiros :: Emporios

Osnovni podaci

Ime: Melanopetra Boutique Apartments

Vrsta: Butique hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Emporios, Ostrvo Nisiros

E-mail:
info@melanopetra.gr

Sajt:
www.melanopetra.gr

Telefon: +30 697 8060 289

Pogodnosti

Jedinstven, autentičan ambijent lociran na 400 metara iznad mora
Panoramski pogled na more i ostrvo
5 km od plaže u Paliju
9 km od luke i glavnog grada
Kamenom popločano dvorište sa garniturom za sedenje
Dozvoljeno za kućne ljubimce
Klima uređaji
Poptuno opremljena kuhinja
Luksuzna kupatila
LCD TV
Besplatan Wi-Fi
Besplatan javni parking 30 metara od zgrade

Melanopetra Boutique Apartments, Emporios slike i cene za letovanje Grčka 2020

Melanopetra Boutique Apartments je jedinstvena dvospratnica smeštena u tradicionalnom mestu Emporios na ostvru Nisirosu, jednom od malih ostrva Dodekaneza. Neobično, vulkansko okruženje i potpuna očuvanost ovog malenog mesta čine jedinstvenu atmosferu jednog sasvim posebnog grčkog ostrva.

Melanopetra Boutique Apartments nalazi se u zgradi podignutoj oko 1850. godine, preuređenoj i rekonstruisanoj tako da pruža izuzetno moderan, minimalistički stil sa elementima večne grčke estetike i tradicionalne arhtiekture.

Ovaj veoma udoban kompleks Melanopetra Boutique Apartments udaljen je samo 3 minuta šetnje od dva izvrsna tradicionalna restorana, a luka i glavni grad su na svega 9 kilometara. Smeštaj se sastoji od dva veoma prostrana apartmana u sasvim privatnom okruženju kamenog dvorišta, pružajući jedinstven ambijent i mnogo privatnosti.

Pogled na more sa visine od oko 400 metara čini da je svaki zalazak sunca pravi događaj, a neobična, vulkanska priroda ostrva pruža gotovo pustinjski doživljaj. Za sve goste možemo organizovati besplatan lokalni prevoz, a za sasvim slobodno istraživanje ovog mikroostrva, najbolje je iznajmiti automobil ili motor. Besplatan, javni parking udaljen je 30 metara od kompleksa.

Apartman za 2 osobe

Ova dva fantastična apartmana uživaju punu privatnost i obilje prostora. Po jedan apartman je na svakom spratu, a oba imaju privatne ulaze i svoj direktan pristup dvorištu. Romantično okruženje, velika privatnost i potpuni mir u autentičnom okruženju idealni su za medeni mesec, a oba apartmana namenjena su romantičnim parovima uz mogućnost boravka deteta mlađeg od 17 godina.

Veći apartman nalazi se u prizemlju i ima površinu od 60m2, dok apartman na spratu ima 45m2. Individualna klimatizacija, jedinstven enterijer rekonstruisan je u potpunosti autentičnim prirodnim materijalima, u minimalističkom stilu koji otvara prostor i donosi laku i prozračnu atmosferu. Spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, a dnevni boravak ima udobnu sofu koja može, po potrebi, poslužiti kao dodatni ležaj za dete.

Rustična kuhinja veoma je moderno opremljena, te pruža potpuni komfor za samostalan boravak i uživanje u specijalitetima, i ima svoju trpezariju sa pogledom na more i nebo. Kupatilima je posvećena posebna pažnja, te su uređena u skladu sa prirodnom okolinom ostrva, a opremljena su tuš kabinama, toaletnim priborom i kozmetikom.

Ukoliko želite, možete se opustiti i uz LCD TV sa satelitskim kanalima, a za brzu komunikaciju i društvene mreže obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Sa prozora oba apartmana pruža se predivan pogled na more i okolna ostrva, a opušten ambijent dvorišta namenjen je vašem uživanju u svakom trenutku odmora.

cene

Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@melanopetra.gr

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6 apartman7 apartman8 apartman9 apartman10 apartman11 apartman12 apartman13

Emporios


Neobično, do skora napušteno selo, poslednje decenije doživaljva pravi procvat. Srednjevekovne, kamene ulice restauirane su, a zgrade se rekonstruišu prema autentičnim planovima i od istih, prirodnih materijala. Emporios je amfiteatarsko seoce u samom centru malenog Nisirosa, na naboranim obroncima i dalje aktivnog vulkana. Nalazi se na najvišoj tački ostrva, na visini od 400 metara iznad nivoa mora, te je pogled na more i arhipelag jednostavno spekatakularan.


Pročitajte više

Ostrvo Nisiros


Nisiros je maleno ostrvo u samom centru Dodekaneza, sa tako neobičnim geološkim i prirodnim karakteristikama, da inspiriše mitove i legende još od antičkog doba. Prema takvim pričama, Nisiros je nastao tako što je, u gnevu, bog mora Posejdon odvalio deo ostrva Kos i zavitlao ga u more.


Pročitajte višePročitajte više - Emporios
Ostavite komentar: