Marilena Studios and Apartments :: Krf :: Paleokastrica

Osnovni podaci

Ime: Marilena Studios and Apartments

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Paleokastrica, Krf

E-mail:
marilena@paleokastritsa.biz

Sajt:
www.marilenastudioscorfu.com

Telefon: +30 6946 748 087

Pogodnosti

Nalazimo se na 500 metara od plaže La Grotta

Bazen

Mali dečiji bazen

Besplatan Wi-Fi

Parking

Marilena Studios and Apartments, Paleokastrica slike i cene za letovanje Grčka 2021

Marilena Studios and Apartments se nalazi na 500 metara od plaže La Grotta, i 1,9 km od plaže Paleokastrica, na mirnoj i povučenoj lokaciji. Uz to, gosti će u blizini naći sve potrebno za lagodan letnji odmor – kafiće, taverne, markete. Takođe, do grada Krfa i njegovog aerodroma ima nešto više od 20 km.

Marilena Studios and Apartments ima lepo uređeno dvorište sa privatnim bazenom oko kojeg su raspoređene ležaljke, kao i jedan dečiji bazenčić. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i parking.

Studio za 2 osobe

1 2 3 4

Apartman za 4 osobe

1 2 3 4 5

Paleokastrica


Paleokastrica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Paleokastrici na Krfu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Paleokastrici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Krf


Krf je drugo po veličini ostrvo od sedam većih jonskih ostrva i sasvim sigurno jedno od najlepših u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po ćerci Boga Asoposa, koju je Bog mora Posejdon oteo, a u jednoj od mnogobrojnih priča vezanih za bogatu istoriju ostrva kaže se da je Odisej, na kraju svojih lutanja, utočište našao upravo na Krfu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Paleokastrica