Maria Rooms :: Kasandra :: Polihrono

Osnovni podaci

Ime: Maria Rooms

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Polihrono, Kasandra

E-mail:
m-matami@otenet.gr

Sajt:
www.mariarooms.gr

Telefon: +30 23740 51588

Telefon: +30 6977 091339

Pogodnosti

Na 100 metara od plaže

Besplatan Wi-Fi

Dečiji kutak

Lepo uređeni vrt

TV

Javni parking

Maria Rooms, Polihrono slike i cene za letovanje Grčka 2021

Kompleks apartmana Maria Rooms nalazi se u jednom od najpopularnijih letovališta na Halkidikiju, čuvenom Polihronu. Do plaže ovog mesta ima svega 100 metara, a i ostale pogodnosti i sadržaji koji su potrebni za opušteno letovanje su veoma blizu. Tako će gosti na raspolaganju imati dobar izbor prodavnica, marketa, taverni, kafića, suvenirnica i sve to na kraćoj pešačkoj udaljenosti.

Maria Rooms ima i lepo uređeni vrt, gde postoji i dečije igralište. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a što se parkinga tiče postoje javna parking mesta na 50 do 100 metara od objekta.

Apartman za 4 osobe

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Polihrono


Polihrono je nadelako čuveno turistčko mesto koje je smešteno na istočnoj obali Kasandre, prvog prsta Halkidikija i slobodno možemo reći da je jedna od najlepših destinacija: gotovo sasvim ravan gradić uzdiže se svega 10 metara iznad nivoa mora, a u njemu tokom zime nećete pronaći ni 1.000 stanovnika – broj koji se tokom divnih letnjih meseci podiže i za 6 ili 7 puta.


Pročitajte više

Kasandra


Poluostrvo Kasandra je najpopularnije u regionu Halkidikija. Veoma je blizu Soluna (oko 70km) i važi za najatraktivniju turističku destinaciju severne Grčke. Prema grčkoj mitologiji na ‘’prvom prstu’’ Kasandri, živeli su džinovi. Ime je poluostrvo dobilo po antičkom kralju Makedinije Kasandrosu. Kasandra ima kulturno nasleđe iz starogrčke i vizantijske ere. Dugačko je više od 50 kilometara a široko oko 10 km. Uzvišenja na Kasandri ne prelaze 400 metara i središnji deo poluostrva je pokriven vinogradima i maslinjacima.


Pročitajte višePročitajte više - Polihrono