Maria Apartments :: Tasos :: Skala Potamija

Osnovni podaci

Ime: Maria Apartments

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skala Potamija, Tasos

E-mail:
thassos.maria@gmail.com

Sajt:
www.maria-apartments.gr

Telefon: +30 25930 61183

Telefon: +30 69452 54121

Telefon: +30 69984 59790

Pogodnosti

Na svega 400 metara od prelepe peščane plaže

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

TV

Lepo dvorište

Maria Apartments, Skala Potamija slike i cene za letovanje Grčka 2021

Maria Apartments se nalaze u letovalištu Skala Potamija, na svega 400 metara od prelepe peščane plaže ovog mesta koja nosi naziv – Golden Beach. Lokacija smeštaja je izvanredna, jer se nalazi u mirnom i tihom okruženju, a opet svega 5 minuta laganog hoda od brojnih sadržaja koji su potrebni na letovanju, kao što su prodavnice, taverne, kafići, i sve drugo.

Maria Apartments ima i lepo uređeno dvorište sa maslinovim drvećem, koje tokom vrelih letnjih dana pravi sjajnu hladovinu, i to su odlična mesta za opuštanje i druženje sa vama dragim ljudima ili drugim gostima. Širom kompleksa obezbeđen je besplatan Wi-Fi internet, a za one koji dolaze svojim kolima postoji privatan parking, takođe u hladu.

Studio za 2 osobe

1 2 3

 

Studio za 3 osobe

 

 

Studio za 4 osobe

1 2 3 4

Apartman za 3 osobe

1 2 3

Apartman za 4 osobe

1 2 3

Skala Potamija


Skala Potamija je ljupko letovalište koje se nalazi na istočnoj obali Tasosa, 3km od tradicionalnog gradića Potamia. U prevodu, Skala Potamija, znači “luka gradića Potamija”. Zajedno Skala Potamija i Potamija imaju oko 1.200 stanovnika, dok se tokom leta broj ljudi koji borave u mestu drastično poveća.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skala Potamija