La Central family apartments :: Tasos :: Limenarija

Osnovni podaci

Ime: La Central family apartments

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Limenarija, Tasos

E-mail:
info@lacentral.gr

Sajt:
www.de-sol.gr

Telefon: +30 69 747 69 723

Pogodnosti

Kompleks apartmana se nalazi na 80 m od plaže Limenarije, u samom centru ovog letovališta
Sve pogodnosti i sadržaji Limenarije na kraćoj pešačkoj udaljenosti
Mogućnost besplatnog korišćenja obližnje teretane
Potpuno opremljene mini kuhinje
FLAT TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Klima uređaj
Fen
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
Oba apartmana imaju namešten privatni balkon
Besplatan javni parking

La Central family apartments, Limenarija slike i cene za letovanje Grčka 2020

Kompleks La Central family apartments lociran je u samom centr letovališta Limenarija, svega 80 metara od mora i Gradske plaže. U neposrednoj blizini smeštaja nalaze se pekara, mesara, ribarnica, prodavnica mešovite robe, kao i supermarket, pa će vam svi neophodni sadržaji za bezbrižan letnji odmor biti praktično na dohvat ruke.

Za sve koji nas posete svojim kolima tu je besplatan javni parking, a uz to, kao bonus gostima koji borave kod nas, nudimo i besplatno korišćenje teretane, koja se nalazi u blizini La Central family apartments i gde možete naći kompletan asortiman fitnes sprava, uključujući i tegove, kao i upražnjavati časove aerobika ili plesa.

Apartman za 4 osobe

Kompleks La Central sastoji se od dva komforna, moderna i sa ukusom uređena apartmana – Amarillis i Azalea. Površine su oko 30m² i poseduju sve potrebne sadržaje za opušten i bezbrižan boravak parova, prijatelja i naravno porodica. U njima se udobno mogu smestiti do četiri odrasle osobe, ili roditelji sa dvoje ili čak troje dece.

U zasebnoj spavaćoj sobi oba apartmana nalazi se bračni krevet sa noćnim stočićem i ormarom, kako biste se ovde sasvim lepo raskomotili i raspremili. Dnevni boravak ima sofu na razvlačenje, a tu je i sto sa stolicama namenjen druženju i naravno zajedničkim obrocima. Sastavni deo oba apartmana je i mini kuhinja sa svim pogodnostima i elementima za pripremu vaših omiljenih jela. Tako ovde možete naći između ostalog šporet, kuvalo za vodu, frižider. Uz to, apartmani imaju i svoje privatne terase sa stolom i stolicama, savršene za uživanje tokom jutarnjih ili večernjih sati, uz omiljenu kafu, vino ili neki drugi napitak.

Takođe, apartmani su potpuno klimatizovani, a u njima možete naći i sef za čuvanje vaših dragocenosti. Trenutke odmora možete provesti uz FLAT TV sa satelitskim kanalima, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova, aplikacija i društvenih mreža, u apartmanima je obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@lacentral.gr

1 2 3 4 5 6

Limenarija


Limenarija Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Limenariji na Tasosu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Limenariji. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte višePročitajte više - Limenarija
Ostavite komentar: