Kythira Golden Resort :: Kitira :: Diakofti

Osnovni podaci

Ime: Kythira Golden Resort

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Diakofti, Kitira

E-mail:
info@kythiragoldenresort.gr

E-mail 2:
kgresort@gmail.com

Sajt:
www.kythiragoldenresort.gr

Telefon: +30 6978 481568

Telefon: +30 2736 033407

Pogodnosti

Na samo 200 metara od plaže

Pogled na more

Bazen

Besplatan Wi-Fi

Parking

Kythira Golden Resort, Diakofti slike i cene za letovanje Grčka 2021

Dobrodošli u novootvoreni, romantični Kythira Golden Resort, hotel sa 4* koji je smešten u slikovitom primorskom mestu Diakofti, na ostrvu Kitira. Ovde ćete pre svega uživati u panoramskom pogledu na svetlucavu, zeleno-plavu vodu Egeja i na divnu plažu Diakofti, kao i impresivnu liticu Cable Malia.

Prepustite se idealnoj kombinaciji visokog kvaliteta usluga i standarda smeštajnih kapaciteta koje hotel pruža, sa slikovitim prirodnim okruženjem prelepim morem i čistim vazduhom.

Soba za 2 osobe sa pogledom na bazen

1 2 3

Soba za 2 osobe sa pogledom na more

1 2 3 4 5

Porodična soba za 2+2 osobe

1 2 3 4

Kythira Golden Resort

Kythira Golden Resort je otvoren tokom čitave godine, a u svojoj ponudi sada ima 13 soba koje su idealne kako za samce, tako i za parove, porodična ili letovanja manje grupe prijatelja. Do plaže ima svega 200 metara, dok su glavni grad ostrva i njegova luka na oko 30 km. Aerodrom je udaljen 10 km od resorta.

Kythira Golden Resort nudi gostima i svoj privatni bazen, sa ležaljkama i suncobranima oko njega, gde pored plivanja i sunčanja možete uživati u omiljenom picu i grickalicama. Oko bazena u večernjim satima postavljaju se stolovi i stolice, pale sveće, i sve poprima romantične tonove. Uz to, za one koji na odmoru žele da ostanu u formi tu je naša fitnes sala, a obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet. Ljubazno osoblje na recepciji na raspolaganju vam je za sva pitanja, a za one koji dolaze svojim kolima ili iznajme automobil dok su na Kitiri, tu je podzemna privatna garaža.

1 2 3 4

Diakofti


Diakofti Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Diakoftiju na Kitiri? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Diakoftiju na ostrvu Kitira. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Kitira


Ostrvo Kitira Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj na ostrvu Kitira ? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja na Kitiri. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte višePročitajte više - Diakofti