Katerina Studios & Apartments :: Tesalija :: Agios Ioannis

Osnovni podaci

Ime: Katerina Studios & Apartments

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Agios Ioannis, Tesalija

E-mail:
katerina.pelion@gmail.com

Sajt:
www.pilio-katerina.gr

Telefon: +30 242 603 1159

Mobilni: +30 6945 762183

Pogodnosti

Nalazimo se odmah pokraj mora

Na samo 600 metara od prelepih plaža Plaka i Papa Nero

U potpunosti opremljena kuhinja

Klima uređaj

TV

Besplatan Wi-Fi

Besplatan javni parking

Katerina Studios & Apartments, Agios Ioannis slike i cene za letovanje Grčka 2021

Porodično vođen smeštaj Katerina Studios & Apartments nalazi se na sjajnoj lokaciji, svega 10 metara od mora, i 600 metara od prelepih plaža Plaka i Papa Nero, na poluostrvu Pelion. U blizini ćete naći restorane, kafiće i markete, a bogato prirodno okruženje, pored morskih sadržaja koje naravno nudi, odlično je i za nešto drugačije aktivnosti, kao što su biciklizam ili planinarenje.

Sve smeštajne jedinice Katerina Studios & Apartments imaju kompletno opremljenu kuhinju, privatno kupatilo, klimatizovane su, a u trenucima odmora i razonode možete gledati neki od brojnih kanala na TV-u ili koristiti besplatan Wi-Fi internet. Takođe, i studiji i apartmani imaju privatne balkone, a gosti smeštaja mogu, po potrebi koristiti i mašinu za pranje veša. Za one koji dolaze svojim kolima, na raspolaganju je javni parking u okruženju koji se ne naplaćuje.

Studio za 2 osobe

1 2 3 4 5

 

Superior studio za 3 osobe

1 2 3 4 5

Apartman za 4 osobe

1 2 3

Agios Ioannis


Agios Ioannis (Sveti Jovan) je veoma popularno letovalište u oblasti Pelion kako među turistima iz Grčke, tako i drugima koji ovde dolaze iz svih delova sveta. Agios Ioannis je centar zabave u severoistočnom Pelionu i ima veoma razvijenu infrastrukturu i brojne sadržaje koji će svaki vaš slobodan trenutak ispuniti zabavom.


Pročitajte više

Tesalija


Tesalija je istorijska oblast antičke Grčke i istoimena periferija moderne grčke države smeštena u njenom centralnom delu. U unutrašnjosti ove oblasti je ravnica koja je oivičena moćim planinama – na severu Olimpom, na zapadu Pindom, na istoku Osom kao i uzvišenjima na poluostrvu Pelion, a na jugu planinom Eta koja ide paralelno sa ahajskim gorjem.


Pročitajte višePročitajte više - Agios Ioannis