Kamp Papa Nero :: Tesalija :: Agios Ioannis

Osnovni podaci

Ime: Kamp Papa Nero

Vrsta: Kamp

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Agios Ioannis, Tesalija

E-mail:
info@campingpapanero.com

Sajt:
www.campingpapanero.com

Telefon: +30 242603 1319

Pogodnosti

Na plaži Papa Nero
200 metara od Agios Ioannis
Prodavnica
Kafe bar
Gril restoran
Besplatan Wi-Fi
Tuševi i toaleti
Strujne stanice
Zajednička kuhinja
Frižideri
Mašine za veš
Šatori za iznajmljivanje
Bungalovi za iznajmljivanje
Parking za automobile i kampere
Roštilj
Mesta za piknik
Šumovit teren

Kamp Papa Nero, Agios Ioannis slike i cene za letovanje Grčka 2021

Kamp Papa Nero nalazi se u spektakularnoj prirodi Peliona i zapadnog Egeja, na samo nekoliko koraka od plaže Papa Nero i 200 metara od Agios Ioanisa. Na gotovo dvadeset hektara prostire se turistički kompleks koji je prava oaza za sve ljubitelje prirode, kampovanja i odmora u prirodi. Kamp Papa Nero savršeno je mesto za istraživanje fenomenalnih plaža, planinskog zaleđa Peliona i malenih grčkih seoca ove oblasti.

Kamp Papa Nero je izvrsno organizovana zajednica, idealno za kampere, karavane ili šatore svih veličina. U okviru kampa nalaze se toaleti i tuševi, te velika zajednička kuhinja sa frižiderima i roštiljem, a mesta za uživanje u prirodi, hladovini i sunčanju ima koliko god poželite. U malom marketu možete naći sveža peciva, pića, sladoled te voće i povrće. Pored se nalazi i kafe bar gde je dostupna i besplatna bežična internet konekcija. Uz kafe bar je i restoran brze hrane gde možete uživati u specijalitetima i ukusnoj klopi.

Bungalov za 2-3 osobe

Pored mesta za kampere i šatore, naši gosti koji žele da uživaju u kampu imaju na raspolaganju i male bungaloves. Ove kućice pružaju priliku za uživanje u svim čarima kampovanja, ali i malo više privatnosti. Opremljeni su sasvim jednostavno i nemaju privatne toalete, a dobar su izbor za parove, male porodice ili bliska društva.

• Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@campingpapanero.com

Kamp Papa Nero

1 2 3 4

Agios Ioannis


Agios Ioannis (Sveti Jovan) je veoma popularno letovalište u oblasti Pelion kako među turistima iz Grčke, tako i drugima koji ovde dolaze iz svih delova sveta. Agios Ioannis je centar zabave u severoistočnom Pelionu i ima veoma razvijenu infrastrukturu i brojne sadržaje koji će svaki vaš slobodan trenutak ispuniti zabavom.


Pročitajte više

Tesalija


Tesalija je istorijska oblast antičke Grčke i istoimena periferija moderne grčke države smeštena u njenom centralnom delu. U unutrašnjosti ove oblasti je ravnica koja je oivičena moćim planinama – na severu Olimpom, na zapadu Pindom, na istoku Osom kao i uzvišenjima na poluostrvu Pelion, a na jugu planinom Eta koja ide paralelno sa ahajskim gorjem.


Pročitajte više
Pročitajte više - Agios Ioannis