Ilios Studios :: Krf :: Paleokastrica

Osnovni podaci

Ime: Ilios Studios

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Paleokastrica, Krf

E-mail:
ilios@paleokastritsa.biz

Sajt:
www.iliosapartmentscorfu.com/ilios-studios-paleokastritsa/

Telefon: +30 6946 748 087

Pogodnosti

1 km od centra Paleokastrice

Na 400 metara od plaže La Grotta

Roštilj

Besplatan bežični internet

Besplatni javni parking

Ilios Studios, Paleokastrica slike i cene za letovanje Grčka 2021

Kompleks Ilios Studios nalazi se na odličnoj lokaciji, u mirnom delu Paleokastrice, 1 km od centra ovog popularnog turističkog letovališta i na 400 metara od plaže La Grotta. Takođe, na kraćoj pešačkoj udaljenosti, tačnije već na oko 300 metara nalaze se i prve prodavnice, kafići i restorani, pa ćete u okruženju imati sve neophodno za bezbrižan letnji odmor.

Ilios Studios ima i lepo uređeno dvorište sa maslinovim drvećem, a tu je i roštilj za pripremu jela po želji, pod otvorenim nebom. Besplatan bežični internet je obezbeđen širom kompleksa, a za one koji dolaze svojim kolima tu je besplatni javni parking. Takođe, možemo da obezbedimo i prevoz za goste od i do aerodroma, ili asistiramo pri rentiranju automobila.

Studio za 2 osobe

1 2 3 4 5 6

Apartman za 4 osobe

1 2 3 4 5

Paleokastrica


Paleokastrica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Paleokastrici na Krfu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Paleokastrici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Krf


Krf je drugo po veličini ostrvo od sedam većih jonskih ostrva i sasvim sigurno jedno od najlepših u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po ćerci Boga Asoposa, koju je Bog mora Posejdon oteo, a u jednoj od mnogobrojnih priča vezanih za bogatu istoriju ostrva kaže se da je Odisej, na kraju svojih lutanja, utočište našao upravo na Krfu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Paleokastrica