House of Hearts :: Tasos :: Limenas

Osnovni podaci

Ime: House of Hearts

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Limenas, Tasos

E-mail:
info@houseofhearts.gr

Sajt:
www.houseofhearts.gr

Telefon: +30 694 420 5965

Telefon: +30 694 242 4897

Pogodnosti

Klima uređaj

U potpunosti opremljena kuhinja

TV

Veš mašina

Pegla

Privatni parking

Besplatan Wi-Fi

House of Hearts, Limenas slike i cene za letovanje Grčka 2021

House of Hearts se nalazi u Limenasu, odnosno gradu Tasos, glavnom gradu istoimenog ostrva. Restorani, taverne, suvenir šopovi, barovi, prodavnice i sve drugo što će Vam biti neophodno za lep i opušten odmor će Vam biti dostupno na samo 5 minuta šetnje od smeštaja.

Vila House of Hearts je površine 145 metara kvadratnih i sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, u potpunosti opremljene kuhinje, trpezarije, dva balkona, kao i dva kupatila. Prva spavaća soba poseduje bračni krevet kao i privatno kupatilo, dok druga spavaća soba poseduje jedan bračni i jedan pojedinačni krevet. Na raspolaganju će Vam biti i besplatan bežični Internet, a ukoliko do nas dolazite kolima biće Vam obezbeđen privatni parking.

 

Vila za 6 osoba

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Limenas


Limenas Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Limenasu na Tasosu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Limenasu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte više
Pročitajte više - Limenas