House Meltemi :: Sitonija :: Sarti

Osnovni podaci

Ime: House Meltemi

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sarti, Sitonija

E-mail:
meltemisarti@gmail.com

Sajt:
www.sartimeltemi.gr

Telefon: +30 6976679573

Pogodnosti

Nalazimo se odmah pokraj plaže

Udaljeni smo 100 metara od centra Sartija

Klima uređaj

TV

Pogled na more

Besplatan Wi-Fi

Besplatan javni parking

House Meltemi, Sarti slike i cene za letovanje Grčka 2021

House Meltemi nalazi se na odličnoj lokaciji, na svega 10-ak metara od plaže u mestu Sarti i 100 metara od centra ovog popularnog letovališta Sitonije. Tako ćete u blizini imati na raspolaganju brojne sadržaje i pogodnosti koje Sarti nudi, sve od pekara, mesara, radnji mešovite robe, supermarketa do kafića, barova, restorana i tradicionalnih grčkih taverni. Sve ovo će vam biti na kraćoj pešačkoj udaljensoti.

House Meltemi ima i lepo uređeno dvorište gde se gosti mogu opustiti i uživati u miru i tišini, a sve to nadomak mora i plaže. Svih 5 smeštajnih jedinica je klimatizovano, ima potpuno opremljenu kuhinju, TV i naravno privatno kupatilo. Ono što ovaj kompleks posebno izdvaja je divan pogled na more, biće vam dostupan i Wi-Fi internet, dok za one koji dođu svojim kolima u okolini kuće ima sasvim dovoljno besplatnog javnog parkirališta.

Studio za 2-4 osobe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apartman za 4-5 osoba

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sarti


Sarti se nalazi na istočnoj obali Sitonije, čuvenog drugog prsta Halkidikija. U ovu prelepu primorsku varoš uvek ste dobrodošli i sigurno ćete biti lepo ugošćeni od strane ljubaznih meštana. Kako je, na sreću, gradić bio pošteđen razvoja masovnog turizma, Sarti je ostao mesto u kome su priroda, lokalni običaji, tradicija i kultura ostali netaknuti.


Pročitajte više

Sitonija


Sitonija je središnje poluostrvo Halkidikija i nalazi se između poluostrva Kasandre na zapadu i planine Atos (Svete Gore) na istoku. Prema mitologiji, ime nosi po Posejdonovom sinu Sitonu. Čitavu ovu oblast krase beskrajne prirodne lepote i predeli gde se planinski venci savršeno stapaju sa morskim plavetnilom. Raznoliki pejzaži će ostaviti snažan utisak na sve posetioce, posebno ljubitelje prirode koji žele da se opuste i prepuste umirujućem ambijentu i odmore od bučnog gradskog života.


Pročitajte višePročitajte više - Sarti