Hotel Villa Orsa :: Skijatos :: Skijatos

Osnovni podaci

Ime: Hotel Villa Orsa

Vrsta: Vila

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Skijatos, Skijatos

E-mail:
info@skiathoshotelvillaorsa.gr

Sajt:
www.skiathoshotelvillaorsa.gr

Telefon: +30 24270 22300

Faks: +30 24270 21975

Mobilni: +30 6972023514

Pogodnosti

Na 2 minuta hoda od stenovite plaže Plakes

Pogled na more

U blizini veliki broj prodavnica

Moguć doračak

Besplatan Wi-Fi

Dozvoljeni su kućni ljubimci

Parking je udaljen 500 metara od smeštaja

Hotel Villa Orsa, Skijatos slike i cene za letovanje Grčka 2021

Hotel Villa Orsa nalazi se na odličnoj lokaciji, gotovo na samoj obali mora, u Starom gradu Skijatosu, tačnije na 2 minuta hoda od stenovite plaže Plakes. Iz kompleksa se pruža čudesan pogled na Egejsko more, pa ćete ovde uživati kako u samim sadržajima smeštaja, tako i spektakularnim zalascima sunca.

Uz to, i svi sadržaji potrebni za ugodan i bežbrižan letnji odmor su na manje od 5 minuta lagane šetnje. Tu ćete naći dobar izbor prodavnica, barova, tradicionalnih taverni, suvenirnica i još dosta toga.

Soba u prizemlju za 2-3 osobe

1 2

Soba na prvom spratu sa balkonom za 2-3 osobe

1 2

Soba na prvom spratu bez balkona za 2-3 osobe

1 2 3

Soba na drugom spratu sa balkonom za 2-3 osobe

1 2 3 4 5 6

Soba na drugom spratu bez balkona za 2-3 osobe

1 2 3

Master superior soba na top spratu za 2-3 osobe

1 2 3 4

Delux soba na top spratu za 2-3 osobe

1 2 3 4

Hotel Villa Orsa

Romantičan smeštaj Hotel Villa Orsa je u porodičnom vlasništvu i ovde ćete osetiti pravo tradicionalno i nadaleko čuveno grčko gostoprimstvo. Kompleks ima i lepo uređeno popločano dvorište, a tu možete uživatu u doručku na bazi švedskog stola dok vam se pogled pruža na beskrajno plavetnilo mora. Pića i kafe su dostupni na zahtev. Besplatan Wi-Fi interent je obezbeđen, dozvoljeni su i kućni ljubimci, dok je parking za one koji dođu svojim kolima ili iznajme automobil na Skijatosu, smešten na 500 metara od vile.

1 2 3 4 5

Skijatos


Skijatos je glavni grad istoimenog ostrva, njegova najveća luka i u najvećem broju slučajeva, prvi grad koji ćete videti kada stignete na ostrvo. Očaravajuća lepota ostrva, posebna atmosfera i autentičan duh romantične luke učinili su Skijatos jednim od najpopularnijih ostrva Sporada i grčkih arhipelaga uopšte.


Pročitajte više

Skijatos


Skijatos je malo slikovito ostrvo od oko 50 km², koje se nalazi u Egejskom moru, uglavnom pokriveno gustom borovom šumom i smatra se zaštićenom zonom. Vrlo je popularno i krcato tokom jula i avgusta, a kaže se često da su Grci Skijatos dobili od Bogova na lutriji. Turiste ovde privlače prelepe dugačke i zlatne peščane plaže (ima ih oko 60) sa mnoštvom drveća i kristalno čistom vodom.


Pročitajte višePročitajte više - Skijatos