Hotel Palirria :: Tesalija :: Kala Nera

Osnovni podaci

Ime: Hotel Palirria

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kala Nera, Tesalija

E-mail:
info@palirria-hotel.gr

Sajt:
www.palirriahotel.com

Telefon: +30 24230 22488

Mobilni: +30 6972 581 989

Pogodnosti

Hotel je smešten na 600 m od plaža Kala Nera i Koropi, i na 1 km od centra Kala Nere
Otvoreni bazen u dvorištu hotela
Terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima
Boravak na bazi noćenja s’ doručkom
Kafe i sala za doručak sa kaminom i velikom terasom
Stalno otvorena recepcija
Dečje igralište
Fitnes centar i sauna
Terase i balkoni u svakoj smeštajnoj jedinici
Klima uređaji
Potpuno opremljena čajna kuhinja
TV
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Palirria, Kala Nera slike i cene za letovanje Grčka 2020

Hotel Palirria je smešten u turističkom letovalištu Kala Nera, na predivnom poluostrvu Pelion. Ovaj porodični hotel nalazi se svega 10-ak minuta lagane šetnje od mora i predivnih peščanih plaža čije zaleđe senče visoki eukaliptusi, čempresi i tuje. Inače, Kala Nera se nalazi na manje od 20 kilometara od grada Volosa.

Hotel Palirria se nalazi u srcu maslinjaka, sa velikim vrtom i dvorištem. Najbliže plaže hotelu (udaljene svega 600 metara) zovu se Koropi i gradska plaža Kala Nera, koje su odlične za porodice sa decom koja još uvek uče da plivaju, zbog mirnog i plitkog ulaza u vodu, peščane i šljunkovite obale i velike prozirnosti vode. U zaleđu ovih plaža postoje restorani, taverne i plažni barovi, a tu su i razne prodavnice i druge turističke pogodnosti. Veće trgovinske lance i supermarkete, kao i veliku ponudu raznovrsnih gastronomskih specijaliteta naći ćete u samoj Kala Neri, na oko 1 kilometar od našeg hotela.

U dvorištu hotela Palirria čeka vas otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima, ako poželite da ostanete u blizini sobe. Boravak kod nas zasnovan je na doručku, koji se služi u lepoj hotelskoj sali sa kaminom koji ima i svoju veliku terasu u hladovini. Takođe, na raspolaganju vam je i naš vrt sa dosta zaklonjenih baštenskih garnitura i romantičnih kutaka. Dan možete započeti i omiljenom jutarnjom rutinom u našem fitness centru sa saunom. Naša recepcija je stalno otovrena, a svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati i na besplatan parking.

Studio za 2 osobe

Ova tri ljupka dvokrevetna studija mirnih, pastelnih boja idealni su za vaše romantično bekstvo. Klimatizovani i veoma prostrani, u svom sastavu imaju veliki francuski ležaj sa natkasnama na uzglavlju za sve koji vole da čitaju pred spavanje. Tu je i veliki garderobni orman kako biste mogli da odložite stvari, a posebna prednost je lepi toaletni stočić sa velikim ogledalom.

Svi studiji imaju otvorenu, jednostavnu kuhinju sa šporetom, frižiderom, te posuđem i escajgom, pa ovde možete uživati u omiljenim toplim napicima ili laganim obrocima, a doručak se služi u besprekornoj sali u prizemlju, ili na velikoj terasi. Naravno, za sve obroke koje budete želeli da podelite u studiju, tu je ljupka trpezarija sa stolom i stolicama, koji mogu poslužiti i kao radni kutak. Na raspolaganju su vam i kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a radi brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža, ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavom kompleksu je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija. Uz sve ovo, prvu jutarnju kafu verovatno nećete želeti da popijete u krevetu, već na svojoj divnoj terasi sa baštenskom garniturom i pogledom na zelenkasta brda u daljini ili bazen ispred hotela.

Cena rentiranja studija kreće se od 38 do 70 evra dnevno.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@palirria-hotel.gr

Studio za 3 osobe

Dva klimatizovana, prostrana i veoma prijatna studija u našem hotelu namenjena su porodicama sa decom ili nerazdvojnim tročlanim društvima. Oba su nameštena francuskim ležajem i sofom koja se može razvući, pa su pogodni i za parove koji žele dodatan komfor na svom odmoru. Prostranost i funkcionalnost ovih studija naglašavaju i garderobni orman i toaletni sto sa velikim ogledalom.

Čajna kuhinja sadrži i frižider, šporet, posuđe i escajg, pa tu možete uživati u omiljenim toplim napicima i jednostavnim obrocima. Doručak se služi u besprekornoj sali u prizemlju, ili na velikoj terasi, a za sve obroke koje budete želeli da podelite u studiju, tu je ljupka trpezarija sa stolom i stolicama, koji mogu poslužiti i kao radni kutak. Na raspolaganju su vam i kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a zbog brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža, ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavom kompleksu je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija. Oba studija imaju i lepe terase sa baštenskim garniturama i pogledom na zelene maslinjake i brda u daljini, ili bazen ispred hotela.

Cena rentiranja studija kreće se od 38 do 70 evra dnevno.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@palirria-hotel.gr

Studio za 4 osobe

Hotel Palirria u ponudi ima tri klimatizovana studija idealna za porodični odmor sa decom. Francuski ležaj, odvojen krevet i jedna sofa koja se razvlači pružiće vam sav komfor i udobnost koje možete poželeti u ovoj pravoj oazi mira. Tu je i funkcionalni nameštaj, natkasne, garderobni orman i divan toaletni sto sa velikim ogledalom, pa ćete ovde moći da se sasvim raspremite i raskomotite.

Čajna kuhinja sadrži i frižider, šporet, posuđe i escajg, pa tu možete uživati u omiljenim toplim napicima i jednostavnim obrocima. Doručak se služi u besprekornoj sali u prizemlju, ili na velikoj terasi, a za sve obroke koje budete želeli da podelite u studiju, tu je ljupka trpezarija sa stolom i stolicama, koji mogu poslužiti i kao radni kutak. Na raspolaganju su vam i kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a zbog brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža, ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavom kompleksu je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija. Svoju prvu jutarnju kafu ili omiljeni napitak možda ipak nećete poželeti da popijete u krevetu, već na privatnoj terasi sa baštenskom garniturom i divnim pogledom na zelenkasta brda u daljini ili naš bazen ispred hotela.

Cena rentiranja studija kreće se od 38 do 70 evra dnevno.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@palirria-hotel.gr

Apartman za 3-4 osobe

Ovaj klimatizovani apartman namenjen je svima koji žele da uživaju u više prostora i više privatnosti, izuzetno je pogodan kako za porodice sa decom, tako i za nerazdvojna društva ili prijatelje koji vole da putuju zajedno.

U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj sa natkasnama na uzglavlju i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raskomotili i raspremili, a u dnevnom boravku je udobna garnitura za sedenje koja se može razmestiti kao pomoćni ležaj za još jednu ili dve osobe.

U dnevnom boravku je takođe, i lepi toaletni sto sa velikim ogledalom, a tu je i kuhinja sa šporetom, frižiderom i posuđem, kako biste skuvali sebi omiljnu kafu ili čaj, imali pri ruci uvek hladnu vodu ili uživali u jednostavnim obrocima. Apartman ima i svoje kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a radi brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža, ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija. Uz sve ovo, apartman krasi i divna privatna terasa sa pogledom na bazen i zelenu okolinu ispred hotela.

Cena rentiranja apartmana kreće se od 38 do 70 evra dnevno.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@palirria-hotel.gr

Apartman za 4-6 osoba

Ovaj prostrani, klimatizovani apartman je naša najveća jedinica i namenjen je svima koji uživaju u velikim porodičnim odmorima, ili žele da provedu nezaboravno letovanje u velikom društvu. Sadrži odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa lepom trpezarijom i kuhinjom, a funkcionalnost i udobnost ovog apartmana pospešuju i natkasne, garderobni ormani i teolatni sto sa velikim ogledalom.

U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj i jedna sofa koja se može razvući, dok je u dnevnoj garnitura za sedenje sa sofom i foteljom koji se takođe, mogu razmestiti kao dodatni ležajevi. U kuhinji možete naći frižider, šporet, posuđe i escajg, i tako uživati u omiljenim toplim napicima i jednostavnim obrocima. Doručak se služi u besprekornoj sali u prizemlju hotela, ili na velikoj terasi. Naravno, za sve obroke koje budete želeli da podelite u apartmanu, tu je ljupka trpezarija sa stolom i stolicama, koji mogu poslužiti i kao radni kutak. Sastavni deo apartmana je i kupatilo sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a radi brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža, ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija. Ovaj apartman ima i veliku terasu sa bašteniskim garniturama, pa će vam možda biti draže da svoju prvu jutarnju kafu popijete, uz prve zrake sunca i pogled na zelenu okolinu hotela, nego u samom apartmanu.

Cena rentiranja apartmana kreće se od 38 do 70 evra dnevno.
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@palirria-hotel.gr

Hotel Palirria

Kala Nera


Sa bujnom zelenom vegetacijom, krševitim planinskim predelima u zaleđu i predivnim plavim morem, mesto Kala Nera predstavlja idealnu lokaciju za miran i opušten letnji odmor u prirodnom okruženju. Ovo mesto je čuveno po mitovima i mitskim stvorenjima kentaurima, kao i čitavo poluostrvo Pelion, pa samim tim zvuči i pomalo magično.


Pročitajte više

Tesalija


Tesalija je istorijska oblast antičke Grčke i istoimena periferija moderne grčke države smeštena u njenom centralnom delu. U unutrašnjosti ove oblasti je ravnica koja je oivičena moćim planinama – na severu Olimpom, na zapadu Pindom, na istoku Osom kao i uzvišenjima na poluostrvu Pelion, a na jugu planinom Eta koja ide paralelno sa ahajskim gorjem.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kala Nera
Ostavite komentar: