Hotel Maria :: Tasos :: Skala Panagia

Osnovni podaci

Ime: Hotel Maria

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skala Panagia, Tasos

E-mail:
info@hotel-maria.gr

E-mail 2:
komninoumk@gmail.com

Sajt:
www.hotel-maria.gr

Telefon: +30 25 9306 1586

Mobilni: +30 69 3261 2526

Pogodnosti

Hotel se nalazi na 5 minuta od Zlatne plaže
Hotel radi od 1. maja do 1. oktobra
Veliki zeleni vrt pod maslinama
Hotelski bar sa baštenskim garniturama
Letnja kuhinja sa roštiljem
Dečije igralište
Terasu ima svaka smeštajna jedinica
Klima uređaj
Frižider
Električni čajnik
Toster
Studiji i apartman imaju potpuno opremljene kuhinje
TV sa satelitskim kanalima
Bespaltan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Maria, Skala Panagia slike i cene za letovanje Grčka 2020

Na samo pet minuta od smaragdnog mora Tasosa, u prelepom mestu Skala Panagia, smešten je porodični Hotel Maria. Okružen velikim maslinjakom, naš hotel je izgrađen u estetskoj harmoniji sa svojim jedinstvenim prirodnim okruženjem i pružiće vam sve mogućnosti za odmor iz snova.

Ovde se možete povući nakon dugog dana provedenog u obilasku Tasosa ili na plaži i uživati u trenucima mira i opuštanja. Fantastična Hrisi Amoudija ili Zlatna Plaža je na samo nekoliko koraka od našeg hotela, a tradicionalno selo Panagia, koje je nekada bilo glavni grad Tasosa, nalazi se u našem zaleđu. Takođe, glavni grad Tasosa, Limenas udaljen je 15-ak minuta lagane vožnje od hotela.

U prelepom maslinjaku hotela Maria nalazi se i divan bar u kome možete popiti kafu, čaj ili neko hladno piće, a ukoliko ste raspoloženi za gurmanske čarolije, u dvorištu je i ozidano mesto za roštilj. Naš hotel ne bi bio savršeno mesto za porodičan odmor kada ne bismo mislili i na naše najmlađe goste, koji imaju na raspolaganju veoma bezbedno igralište sa zamkom i drugim rekvizitima, pa se tu mogu do mile volje igrati na svežem vazduhu. Naša vrata otvorena su vam tokom čitave letnje sezone, od 1. maja do 1. oktobra, i svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom mogu računati i na besplatan parking.

Soba za 2 osobe

Naša oaza mira raspolaže sa tri sobe idealne za parove na romantičnim putovanjima ili za dvoje neradvojnih prijatelja. Ove klimatizovane i šarmantne sobe su jednostavno nameštene i veoma funkcionalne. Opremljene su prostranim francuskim ležajem sa natkasnama i dekorativnim svetlom iznad uzglavlja, a sa garderobnim ormarima i ljupkim toaletnim stočićem sa stolicama moći ćete ovde da se sasvim raspremite i raskomotite.

Radi vašeg komofra, u sobama se nalazi i frižider, električni čajnik i posuđe, pa možete imati uvek hladnu vodu i skuvati omiljeni topli napitak. Sve sobe imaju privatna kupatila sa tuš kabinom, peškirima, kompletnim toaletnim i osnovnim kozmetičkim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti u sobi, uz TV sa satelitskim kanalima ili omiljene sajtove i društvene mreže, uz obezbeđenu besplatnu bežičnu konekciju, a možete izaći i na svoju terasu sa lepom baštenskom garniturom i uživati u zelenoj okolini hotela.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-maria.gr

Soba za 3 osobe

Za male porodice ili nerazdvojna tročlana društva, rezervisali smo jednu sobu sa francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom. Ova klimatizovana soba je sasvim funkcionalna i opremljena natkasnama, garderobnim ormanom i toaletnim stolom sa stolicama, pa se tu možete sasvim raskomotiti i raspremiti.

Takođe, zbog vašeg što većeg komofra, u sobi se nalazi i frižider, električni čajnik i posuđe, pa možete uvek imati hladnu vodu ili skuvati omiljeni topli napitak – čaj i kafu. Sastavni deo ove trokrevetne sobe je i kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, kompletnim toaletnim i osnovnim kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti u sobi, uz TV sa satelitskim kanalima ili omiljene sajtove i društvene mreže, uz obezbeđenu besplatnu bežičnu konekciju. Naravno, možete izaći i na svoju terasu sa lepom baštenskom garniturom i uživati u zelenoj okolini našeg hotela.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-maria.gr

Studio za 2 osobe

Naš hotel raspolaže i sa dva studija koji su namenjeni romantičnim putovanjima u paru, ili za dvoje nerazdvojnih prijatelja. Prostrani, klimatizovani i funkcionalni, sadrže francuski ležaj sa natkasnama na uzglavlju, garderobnim ormanom i toaletnim stolom, kako biste se sasvim raskomotili i raspremili.

Prednost ovih studija je što imaju i potpuno opremljene kuhinje sa šporetom, frižiderom, posuđem, električnim čajnikom i svime što vam je potrebno za pripremu jednostavnijih obroka, toplih napitaka i omiljenih poslastica. Studiji imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom, kao i osnovnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti u studiju, uz TV sa satelitskim kanalima ili uz omiljene sajtove i društvene mreže, pošto je širom hotela obezbeđena besplatna bežična internet konekcija. Takođe, možete izaći i na svoju terasu sa lepom baštenskom garniturom i uživati u hladu maslina.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-maria.gr

Studio za 3 osobe

Za porodičan odmor ili nerazdvojne tročlane ekipe, na raspolaganju su naša tri veoma lepa i prijatana studija. Opremljeni klima uređajem, francukim ležajem i jednim pomoćnim krevetom, ovi studiji su dovoljno prostrani da imamo mogućnost unošenja i kreveca sa ogradicom za bebe.

Prednost ovih studija je što imaju i potpuno opremljene kuhinje sa šporetom, frižiderom, posuđem, električnim čajnikom i svime što vam je potrebno za pripremu jednostavnijih obroka, toplih napitaka i omiljenih poslastica. Studiji imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom, kao i osnovnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti u studiju, uz TV sa satelitskim kanalima ili uz omiljene sajtove i društvene mreže, pošto je širom hotela obezbeđena besplatna bežična internet konekcija. Takođe, možete izaći i na svoju privatnu terasu sa lepom baštenskom garniturom i uživati u hladu maslina, uz omiljeni hladni napitak ili prvu jutarnju kafu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-maria.gr

Apartman za 2+2 osobe

Naš najveći apartman namenjen je porodicama sa decom ili četvoročlanim društvima. Ovaj klimatizovani apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, natkasnama, garderobnim ormanom i toaletnim stolom, pa se možete sasvim raskomotiti. U dnevnoj sobi je ugodna sofa za dnevni odmor koja se može razmestiti i poslužiti kao pomoćni ležaj za još dve osobe, a uz to ovaj apartman je dovoljno prostran da ima mogućnosti da se unese i krevetić sa ogradicom za sasvim malu decu.

Sastavni deo apartmana je i potpuno opremljena mini kuhinja sa frižiderom, šporetom, posuđem, električnim čajnikom i svime što vam je potrebno da organizujete ishranu baš po svojoj meri, a tu je i kupatilo sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim i osnovnim kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti u apartmanu, uz TV sa satelitskim kanalima ili uz omiljene sajtove i društvene mreže pošto je u čitavom hotelu obezbeđena besplatna bežična internet konekcija. Takođe, svoju prvu jutarnju kafu možete popiti i na privatnoj terasi apartmana koja je u divnom hladu maslina.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@hotel-maria.gr

Hotel Maria

Skala Panagia


Skala Panagia je predivno priobalno mestašce koje je veoma brzo postalo jedna od omiljenih destinacija na Tasosu. Smestila se na istočnoj obali ostrva, pored čuvene „Zlatne plaže“, jedne od najdužih peščanih plaža na čitavom Egejskom moru. Sa svojih dva ipo kilometra zlatnog peska, na jug se prostire sve do letovališta Skala Potamia. Fini beličasto-zlatasti pesak, sa nekoliko šljunkovitih i stenovitih pojaseva i blagim ulazom u more čine ovu plažu savršenom i za porodice sa decom koja tek uče da plivaju.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skala Panagia
Ostavite komentar: