Hotel Hlidi :: Centralna Makedonija :: Kokino Nero

Osnovni podaci

Ime: Hotel Hlidi

Vrsta: Hotel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Kokino Nero, Centralna Makedonija

E-mail:
info@hotelhlidi.gr

Sajt:
www.hotel-hlidi.com

Telefon: +30 2495 090027

Pogodnosti

U blizini plaže mesta Kokino Nero

Lepo uređeno dvorište

Room servis

Besplatan Wi-Fi

Privatni parking

Hotel Hlidi, Kokino Nero slike i cene za letovanje Grčka 2021

Hotel Hlidi nalazi se u mestu Kokino Nero, neposredno u blizini plaže ovog letovališta. Takođe, ovde u okruženju gosti će na raspolaganju imati neophodno za bezbrižno letovanje, nešto dalje (na 39 km) je grad Larisa, a na gotovo istoj distanci je i slikovito mesto Litochoron.

Hotel Hlidi ima lepo uređenu baštu sa barom, kao i hotelski restoran. Doručak može biti poslužen i u sobama, a naravno tu je i room service. Hotel je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a na raspolaganju je i privatni parking prostor.

Soba za 2 osobe (bračni krevet)

1 2 3

Soba za 2 osobe (dva odvojena kreveta)

1 2 3

Soba za 3 osobe

1 2 3 4

Soba za 4 osobe

1 2 3

Hotel Hlidi

Hotel Hlidi1 Hotel Hlidi2 Hotel Hlidi3 Hotel Hlidi4 Hotel Hlidi5 Hotel Hlidi6

Kokino Nero


Kokino Nero Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Kokino Neru na ostrvu Skopelos? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja opise i slike smeštaja u Kokino Neru na ostrvu Skopelos.


Pročitajte više

Centralna Makedonija


Centralna Makedonija jedna je od ukupno 13 regija Grčke, i zahvata središnji deo geografske i istorijske oblasti Makedonije i sa gotovo 2 miliona stanovnika druga je po broju stanovnika u čitavoj Grčkoj. Ova regija ima 15-ak velikih gradova koje povezuje jedna od najrazgranatijih i najbolje održavanih puteva. Prostire se od granice sa BJR Makedonijom do zamišljene granice poluostrva Halkidiki, i omeđena je Zapadnom Makedonijom na zapadu, Trakijom na svojoj jugozapadnoj granici, te istočnom Makedonijom na svojoj istočnoj strani.


Pročitajte višePročitajte više - Kokino Nero