Hotel 4 Seasons :: Alonisos :: Steni Vala

Osnovni podaci

Ime: Hotel 4 Seasons

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Steni Vala, Alonisos

E-mail:
info@4epochesalonnisos.com

E-mail 2:
4epochesalonnisos@gmail.com

Sajt:
www.4epochesalonnisos.com

Telefon: +30 24240 66101

Telefon: +30 24240 66161

Pogodnosti

Na 300 metara od plaže

Bazen

Bar pokraj bazena

Restoran

Teretana

Igralište za decu

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Hotel 4 Seasons, Steni Vala slike i cene za letovanje Grčka 2020

Hotel 4 Seasons predstavlja moderan kompleks sa bazenom, koji je sagrađen 2011. godine, a koji je smešten u mestu Steni Vali, na oko 10km od glavne luke ostrva Alonisos. Kvalitetna ponuda ovog hotela obuhvata bar pored bazena, krovnu baštu, lounge bar, restoran, teretanu, igralište za decu i naravno elegantne i praktične sobe, pa će gosti ovde moći maksimalno da uživaju i prepuste se hedonizmu.

Bogat doručak se služi svakog jutra na terasi restorana, a uz to ovde ćete imati i lep pogled na hotelski bazen i zelenilo vrta. Hotelske sobe uređene su na moderan način, i imaju sve pogodnosti koje zahteva savremeni turizam, pa vam ovde ništa neće nedostajati.

Soba za 2 osobe

1 2 3

Soba za 3 osobe

1 2 3 6

Soba za 4 osobe

1 2 3 4 5

Hotel 4 Seasons

Steni Vala je slikovita prirodna lučica, koju krase konobe poznate pre svega po svežoj ribi, jastogu, specijalitetima od testenina, kao i po drugim tradicionalnim lokalnim delikatesima. Hotel 4 Seasons udaljen je samo 100 metara od uvale, 300 metara od plaže Glifa i 800 metara od plaže Sveti Petar. Uz to, na udaljenosti od oko 6 km, nalazi se najveća plaža na ostrvu Alonisos – Sveti Dimitrije, koja je nadaleko poznata po svojoj prirodnoj lepoti.

Hotel 4 Seasons je pokriven odličnim besplatnim Wi-Fi internetom, a takođe za sve koji dođu svojim kolima ili iznajme automobil dok su na Alonisosu, tu je hotelski parking.

1 2 3 4

Steni Vala


Steni Vala Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Steni Vali na Alonisosu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Steni Vali. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Alonisos


Ostrvo Alonisos pripada grupi ostrva Sporada i za razliku od bučnog Skijatosa, Alonisos se odlikuje mirnom atmosferom sa puno starogrčkog šarma. Prema istorijskim podacima, Alonisos je kroz istoriju, zbog svoje nesvakidašnje lepote, bio jako privlačan herojima i osvajačima iz antičkih vremena. Legenda kaže da je Pelej (Ahilov otac) ovde došao rešen da do poslednjeg dana svog života uživa u lepoti ovog ostrva.


Pročitajte višePročitajte više - Steni Vala
Ostavite komentar: