Green View Apartments :: Tasos :: Limenas

Osnovni podaci

Ime: Green View Apartments

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Limenas, Tasos

E-mail:
info@greenview.gr

Sajt:
www.de-sol.gr

Telefon: +30 69 747 69 723

Pogodnosti

Kompleks apartmana se nalazi u starom delu Limenasa, blizu antičke Agore
Sve pogodnosti i sadržaji grada na kraćoj pešačkoj udaljenosti
Potpuno opremljene mini kuhinje
FLAT TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Klima uređaj
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
Fen
Svaki apartman ima namešten privatni balkon
Besplatan javni parking

Green View Apartments, Limenas slike i cene za letovanje Grčka 2020

Kompleks Green View Apartments lociran je naspram drevne Agore, u starom delu Limenasa, sa pogledom na ovu antičku pijacu. Smešteni smo na veoma mirnoj lokaciji glavnog grada Tasosa, nedaleko od stare luke gde možete naći odličan izbor prodavnica, barova i taverni, tako da će vam na pešačkoj udaljenosti biti sve pogodnsoti i sadržaji potrebni za opušten i bezbrižan odmor.

Green View Apartments se prostire na tri sprata, a čine ga tri stilski dekorisana apartmana – Dafni, Chloe i Anemoni. Uz to, svi koji kod nas dođu svojim kolima mogu koristiti javni parking u okolini zgrade koji je naravno besplatan.

Apartman za 4 osobe

Sva tri apartmana Dafni, Chloe i Anemoni savršeni su za boravak prijatelja, parova, ali naravno i porodica sa decom. Tako u sva tri apartmaan pored četiri odrasle osobe mogu boraviti i roditelji sa dvoje, pa čak i troje dece.

Svaki apartman ima udoban dnevni boravak sa sofom i foteljom na razvlačenje, trpezarijski sto i stolice, kao i jedan pomoćni sto. U maloj kuhinji ćete naći sve što vam je potrebno za bezbrižno letovanje, uključujući i šporet, toster i kuvalo za vodu. Kupatilo je sa tuš kabinom, a tu je i fen. Odvojena spavaća soba svakog apartmana ima bračni krevet, orman i toaletni stočić. Takođe, tu su i kompletno namešteni balkoni kojima se pristupa iz spavaće sobe, a koji su savršena mesta za opuštanje, prvu jutarnju kafu ili večernje druženje sa vama dragim osobama uz čašu vina ili neku društenu igru.

Takođe, sva tri apartmana su potpuno klimatizovana, a u njima možete naći i sef za čuvanje vaših dragocenosti. Trenutke odmora možete provesti uz FLAT TV sa satelitskim kanalima, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u apartmanima je obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@lacentral.gr

1 2 3 4 5 6

Limenas


Limenas Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Limenasu na Tasosu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Limenasu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte više
Pročitajte više - Limenas
Ostavite komentar: