Golden Sun Kostas :: Tasos :: Skala Potamija

Osnovni podaci

Ime: Golden Sun Kostas

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skala Potamija, Tasos

E-mail:
gs.studiokostas@gmail.com

Telefon: +30 69485 72573 (engleski i nemački jezik)

Telefon: +30 25930 61919 (posle 18h)

Telefon: +30 69456 13661 (grčki jezik)

Pogodnosti

Na 300 metara od plaže

Igralište za decu

Besplatan parking

Besplatan Wi-Fi

Lepo dvorište

Roštilj

Letnja kuhinja

Golden Sun Kostas, Skala Potamija slike i cene za letovanje Grčka 2021

Kompleks Golden Sun Kostas lociran je na savršenom mestu, na svega 300 metara od predivne peščane plaže Golden Beach koja važi za jednu od najlepših na čitavom ostrvu Tasos. Takođe, 400 metara ima do centra letovališta Skala Potamija, pa ćete na kraćoj pešačkoj udaljenosti imati sve neophodno za miran i opušten letnji odmor. Tu je dobar izbor većih i manjih marketa, suvenirnica, kafića, tradicionalnih taverni, kao i drugih sadržaja.

Golden Sun Kostas ima i lep veliki zeleni vrt sa klupama i stolovima, sjajno mesto za druženje sa vama dragim ljudima i drugim gostima kompleksa, a tu je i roštilj na kojem možete pripremati sve svoje omiljene poslatice. Takođe, naš vrt je sjajno mesto za i klince, daleko je od saobraćaja, i ovde su za njih namenjeni mnogobrojni sadržaji. Golden Sun Kostas je pokriven i odličnim besplatnim Wi-Fi internetom, a ima i privatni parking za one koji dolaze svojim kolima.

Studio za 4 osobe

1 2 3 4 5 6

Apartman za 5 osoba

1 2 3 4 5 6

Golden Sun Kostas

1 3 4

Skala Potamija


Skala Potamija je ljupko letovalište koje se nalazi na istočnoj obali Tasosa, 3km od tradicionalnog gradića Potamia. U prevodu, Skala Potamija, znači “luka gradića Potamija”. Zajedno Skala Potamija i Potamija imaju oko 1.200 stanovnika, dok se tokom leta broj ljudi koji borave u mestu drastično poveća.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skala Potamija