Gianna Apartments :: Centralna Grčka :: Karavomilos

Osnovni podaci

Ime: Gianna Apartments

Vrsta: Vila

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Karavomilos, Centralna Grčka

E-mail:
info@karavomylos.gr

Sajt:
www.karavomylos.gr

Telefon: +30 22 38042 218

Mobilni: +30 69 77024 699

Pogodnosti

Kompleks se nalazi 80 metara od mora i 500 metara od centra mesta Karavomilos
U neposrednoj blizini jedan tradicionalni restoran sa ukusnim specijalitetima
Veliko, zeleno, lepo uređeno dvorište sa stolom i stolicama
Roštilj u dvorištu
Terase sa pogledom na more
Potpuno opremljena kuhinja
TV
Klima uređaj
Besplatan bežični internet
Mogućnost organizovanja izleta do okolnih atrakcija (ostrva Lihadonisije, Termopila…)
Obezbeđen parking prostor

Gianna Apartments, Karavomilos slike i cene za letovanje Grčka 2020

Kompleks Gianna Apartments smešten je svega 80 metara od plaže i oko 500 metara od centra letovališta Karavomilos. U neposrednoj blizini našeg smeštaja naći ćete jedan lep restoran (udaljen 20 metara) gde možete probati neki od ukusnih mediteranskih specijaliteta, kao i delikatesa od ribe. Takođe, u centru Karavomilosa postoji dobar broj prodavnica, radnji, taverni, kafića i barova, pa vam ovde ništa neće nedostajati za potpuno uživanje i odmor.

Gianna Apartments se sastoji od vile sa 6 studija i jedne velike kuće (100m²) koja se iznajmljuje kao celina, a otvoren je tokom čitave godine. U velikom i lepo uređenom dvorištu našeg smeštaja postoje stolovi i stolice gde se tokom leta možete potpuno opustiti i uživati u mirisima mediteranskog bilja koji se mešaju sa onima koji dolaze sa obližnje plaže i mora. Tu je i zidani roštilj za sve koji žele da prave ukusne obroke na otvorenom, a takođe svi koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđen parking prostor.

Takođe, uz sve ovo, nudimo i dopunske pakete za naše goste. Tako, one koji kod nas ostaju minimum 5 dana, možemo povesti na dnevni izlet obilaska ostrva Lihadonisije (koje pripada ostrvu Evija), na brzim čamcima, uz koji je obezbeđen i doručak, a košta 90€ po osobi. Za one koji ostaju 8 i duže dana spremili smo pravu poslaticu. Pored obilaska ostrva Lihadonisije, uz obezbeđen doručak, izet se nastavlja preko istorijskog Termopila, gde sa ponosom stoji statua Leonide, a završava se obilaskom grada Lamije gde možete videti prelepu antičku tvrđavu na njegovoj najvišoj tački. Ova tura košta 150€ po osobi.

Studio za 4 osobe

Ukupno 6 studija postoji u kompleksu Gianna Apartments i svi oni su savršeni kako za boravak roditelja sa decom, tako i manjeg ili većeg društva, a naravno i parovi kod nas mogu naći sve potrebne elemente za romantičan provod na letovanju, i to sve nadomak morske obale.

Svi studiji imaju potpuno opremljenu kuhinju, zasebno kupatilo i balkon sa prelepim pogledom na more, gde ćete posebno uživati, kako u prvoj jutarnjoj kafi, tako i u čarobnim večerima uz zvukove mora. Studiji su potpuno klimatizovani, a svaki ima i TV sa dobrim izborom kanala, kao i mogućnost pristupa našem bežičnom internetu, koji je za goste naravno besplatan.

Cena rentiranja studija iznosi oko 60€/noć za 4 osobe, 50€/noć za 3 osobe i 40€/noć za 2 osobe, u zavisnosti od dela sezone.
Po želji možete naručiti i doručak po ceni od 5€ dnevno po osobi;
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@karavomylos.gr

Kuća za 5 osoba

Ova velika i moderno uređena kuća, površine 100 metara kvadratnih isključivo se iznajmljuje na mesečnom nivou. Idealna je za porodični boravak ili odmor, a sastoji se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i zasebnog kupatila.

Kuća je klimatizovana pa vam vrućina ovde neće ni najmanje smetati, ali ipak njen najlepši deo je terasa sa koje se pruža čudesan pogled na more i našu zelenu baštu sa roštiljem. Ovde ćete svakako uživati sami ili sa vama dragim osobama u izuzetno idiličnom okruženju.

Cena rentiranja kuće iznosi 1.000€ mesečno.
Za više informacija u vezi cene, kao i oko slobodnih termina kontaktirajte nas na mejl: info@karavomylos.gr

Karavomilos


Karavomilos je ribarsko seoce koje se nalazi u zalivu Maliakos, na zapadu Egejskog mora, oko 130 kilometara severozapadno od grčke prestonice Atine. Pripada lučkom gradu Stilidi, čiji se centar nalazi zapadno od ovog malog mesta. Naselje preseca autoput, pa se sa njegove jedne strane nalaze kuće, lokalne prodavnice i restorani, a uz samu obalu nalazi se dugačko, uređeno i popločano šetalište sa palminim stablima i dekorativnim biljkama, kojim se možete prošetati ili voziti bicikl do obližnjih mesta koja se nalaze između Stilide i Karavomilosa.


Pročitajte više

Centralna Grčka


Centralna Grčka tradicionlano je poznata i pod imenom: Rumelija. Ovo ime zapravo potiče iz turskog jezika, i reč “rumeli” znači “zemlja Ruma”, odnosno Rimljana, i prvobitno je označavala čitave oblasti od Osmanlijskom dominacijom u Evropi. Današnje ime duguje svojoj poziciji naspram Peloponeza. Ova, inače najnaseljenija oblast Grčke, nalazi se severno od Peloponeza, a južno od Tesalije i Epria, sa Egejskim morem kao granicom na istoku, Jonskim morem na zapadu i Korintskim zalivom na jugu.


Pročitajte višePročitajte više - Karavomilos
Ostavite komentar: