Filis Apartment :: Lefkada :: Lefkas

Osnovni podaci

Ime: Filis Apartment

Vrsta: Apartman

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Lefkas, Lefkada

E-mail:
filislefkasapartment@gmail.com

Sajt:
www.filisapartments.com/filisapartment

Pogodnosti

Sa promo kodom obidjifilis imate 5% popusta!

žPovršine je 85m²

U samom srcu Lefkasa

Mašina za pranje veša

Klima uređaj

TV

Besplatan Wi-Fi

Besplatan javni parking (na ulici)

 Prodavnice, kafići i restorani u blizini

Filis Apartment, Lefkas slike i cene za letovanje Grčka 2021

Novouređeni, i veoma prostrani Filis Apartment nalazi se na prvom spratu, površine je 85m², a lociran je u samom srcu Lefkasa, prestonice Lefkade. Ima dve velike spavaće sobe sa bračnim krevetima, ogroman dnevni boravak, privatni balkon, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom, i naravno privatno kupatilo sa kadom i fenom.

Takođe, tu je i mašina za pranje veša, klimatizacija, a idealan je za grupe i porodice od 4 osobe. U slučaju petog gosta, postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta i to potpuno besplatno. U trenucima odmora i razonode možete gledati neki od brojih internacionalnih kanala na TV-u ili se poslužiti besplatnim Wi-Fi internetom. Pušenje je dozvoljeno samo na terasi. Takođe, u okolini apartmana postoji dosta besplatnog uličnog parkinga. Sa promo kodom obidjifilis imate 5% popusta!

Apartman za 4 osobe

Kao gost Filis Apartment imate sjajnu priliku da brzo i lako doživite prestonicu ostrva. Na svega nekoliko koraka od ulaznih vrata na raspolaganju će vam biti brojne prodavnice, restorani, kafići, suvenirnice i sve drugo što vam može zatrebati na letnjem odmoru. Postanice lokalac i probajte domaću kuhinju, odlična vina, i naravno posetite mnogobrojne prelepe plaže Lefkade.

1 2 3 4 5 6 7 8

Lefkas


Lefkas Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Lefkasu na Lefkadi? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Lefkasu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Lefkada


Ostrvo Lefkada nalazi se na zapadu Grčke i pripada grupi jonskih ostrva. Smeštena je između Krfa i Kefalonije, a sa kopnenim delom Grčke je povezana mostom dužine 50m. Prelazak preko mosta se ne naplaćuje, tako da je dolazak na ostrvo izuzetno lak i jednostavan. Most je dugačak 1800 metara i vodi tačno do glavnog grada ostrva.


Pročitajte više
Pročitajte više - Lefkas