Elia Pilio Villas :: Tesalija :: Kala Nera

Osnovni podaci

Ime: Elia Pilio Villas

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kala Nera, Tesalija

E-mail:
info@eliapiliovillas.gr

Sajt:
www.eliapiliovillas.gr

Telefon: +30 6945 804704

Telefon: +30 24210 58268

Pogodnosti

Besplatan Wi-Fi

Privatan bazen

Roštilj

Besplatan parking

Dozvoljeni kućni ljubimci

Elia Pilio Villas, Kala Nera slike i cene za letovanje Grčka 2021

Kompleks Elia Pilio Villas sagrađen je na izuzetnoj lokaciji, okružen šumom, i sa predivnim panoramskim pogledom na more, odnosno zaliv Pagasitikos. Sastoji se od dve moderno i savremeno uređene vile koje mogu ugostiti po 6 osoba, a smešten je u mestu Pinakates, pravom skivenom dragulju Peliona. Ovo seoce je puno kamenih kapelica, crkava, trgova i uličica popločanih kamenom, koje intrigiraju posetioce da hodaju okolo, i dive se starim kućama i vilama pored kojih prolaze.

Obe vile kompleksa Elia Pilio Villas imaju svoj privatni bazen, sa delom za decu, đakuzi na otvorenom, kao i velike terase za sunčanje i uživanje u zaista spektakularnom pogledu. Uz to, vile imaju i roštilj za pripremu jela pod otvorenim nebom. Samo nekoliko kilometara od vila nalaze se poznata turistička mesta Peliona – Kala Nera i Milies i tu ćete naći plaže, dobar izbor prodavnica, restorana, taverni, kafića, bankomata, kao i sve drugo neophodno na letnjem odmoru.

Vila 1 za 6 osoba

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vila 2 za 6 osoba

1 2 3 4 5 6 7 8

Elia Pilio Villas

Čitav kompleks Elia Pilio Villas pokriven je besplatnim Wi-Fi internetom, sa sobom slobodno povedite i kućnog ljubimca, jer su i oni dobrodošli kod nas (ne plaća se ništa dodatno), a za one koji dolaze svojim kolima obaveštenje da će kod nas imati na raspolaganju besplatni privatni parking prostor.

Kala Nera


Sa bujnom zelenom vegetacijom, krševitim planinskim predelima u zaleđu i predivnim plavim morem, mesto Kala Nera predstavlja idealnu lokaciju za miran i opušten letnji odmor u prirodnom okruženju. Ovo mesto je čuveno po mitovima i mitskim stvorenjima kentaurima, kao i čitavo poluostrvo Pelion, pa samim tim zvuči i pomalo magično.


Pročitajte više

Tesalija


Tesalija je istorijska oblast antičke Grčke i istoimena periferija moderne grčke države smeštena u njenom centralnom delu. U unutrašnjosti ove oblasti je ravnica koja je oivičena moćim planinama – na severu Olimpom, na zapadu Pindom, na istoku Osom kao i uzvišenjima na poluostrvu Pelion, a na jugu planinom Eta koja ide paralelno sa ahajskim gorjem.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kala Nera