Eleni Studios :: Tesalija :: Agios Ioannis

Osnovni podaci

Ime: Eleni Studios

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Agios Ioannis, Tesalija

E-mail:
elenistudios31664@gmail.com

Telefon: +30 2426 031664

Pogodnosti

Na oko 100 metara od dveju plaža – Agios Ioannis i Papa Nero

Na kraćoj pešačkoj udaljenosti naći ćete prodavnice, markete, kafiće i taverne

TV

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Eleni Studios, Agios Ioannis slike i cene za letovanje Grčka 2021

Smeštaj Eleni Studios nalazi se u letovalištu Agios Ioanns, na prelepom poluostrvu Pelion, na oko 100 metara od dveju plaža – Agios Ioannis i Papa Nero. Ovde će vam na raspolaganju biti sve neophodno za miran i opušten letnji odmor. Na kraćoj pešačkoj udaljenosti naći ćete prodavnice, markete, kafiće i taverne.

Eleni Studios imaju lepo uređen vrt okružen drvećem i raznobojnim cvećem, a tu je i prostor za sedenje sa stolom i stolicama u hladu, gde možete uživati i družiti se sa vama dragim osobama ili drugim gostima smeštaja. Svaki studio sadrži čajnu kuhinju sa pločama za kuvanje i mini-frižiderom, tu su i privatna kupatila, a obezbeđeni su peškiri i posteljina. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a takođe za one koji dolaze svojim kolima u blizini smeštaja postoji javni parking, koji se ne naplaćuje.

Studio za 2 osobe

1 2 3 4 5 6

Studio za 3 osobe

1 2 3 4

Studio za 4 osobe

1 2 3 4 5

Agios Ioannis


Agios Ioannis (Sveti Jovan) je veoma popularno letovalište u oblasti Pelion kako među turistima iz Grčke, tako i drugima koji ovde dolaze iz svih delova sveta. Agios Ioannis je centar zabave u severoistočnom Pelionu i ima veoma razvijenu infrastrukturu i brojne sadržaje koji će svaki vaš slobodan trenutak ispuniti zabavom.


Pročitajte više

Tesalija


Tesalija je istorijska oblast antičke Grčke i istoimena periferija moderne grčke države smeštena u njenom centralnom delu. U unutrašnjosti ove oblasti je ravnica koja je oivičena moćim planinama – na severu Olimpom, na zapadu Pindom, na istoku Osom kao i uzvišenjima na poluostrvu Pelion, a na jugu planinom Eta koja ide paralelno sa ahajskim gorjem.


Pročitajte više
Pročitajte više - Agios Ioannis