Blue Bay Hotel :: Tasos :: Skala Potamija

Osnovni podaci

Ime: Blue Bay Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skala Potamija, Tasos

E-mail:
info@studios-blue-bay.gr

Sajt:
www.hotel-blue-bay.gr

Telefon: +30 2593 062 030

Pogodnosti

Na 250 metara ima do čuvene plaže Golden beach

U blizini nas se nalazi veliki broj restorana, prodavnica i kafića

Igralište za decu

Kućni ljubimci su dzovoljeni uz najavu

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Blue Bay Hotel, Skala Potamija slike i cene za letovanje Grčka 2021

Lociran u mestu Skala Potamija, na smaragdnom ostrvu Tasos, Blue Bay Hotel nudi savršene uslove za bezbrižan i opušten odmor. Svega 250 metara ima do čuvene plaže Golden beach, dok je prestonica ostrva Limenas i sve pogodnosti koje nudi na 10 km udaljenosti. Takođe, u bližoj okolini hotela naći ćete dobar izbor prodavnica, suvenirnica, radnji mešovite robe, tradicionalnih taverni, kao i još mnogo toga što će doprineti vašem ugodnom letovanju.

Blue Bay Hotel nudi i divan pogled na okolne planine Tasosa, a u dvorištu je deci obezbeđeno igralište sa ljuljaškama i toboganom. Dok se deca bezbrižno igraju, oni stariji mogu uživati u relaksaciji na ležaljkama koje su raspoređene po dvorištu. Hotel ima i zajedničku prostoriju gde se služi doručak, a čitav kompleks je pokriven i besplatnim Wi-Fi internetom. Kućni ljubimci su takođe dobrodošli, a za one koji dolaze svojim kolima biće obezbeđeno parking mesto.

Studio sa pogledom na planine za 2 osobe

1 2

Superior studio sa pogledom na planine za 2 osobe

1 2

Studio sa pogledom na planine za 3 osobe

1 2 3 4

Studio sa pogledom na more za 3 osobe

1 2 3 4 5 6

Superior studio sa pogledom na planine za 3 osobe

1 2

Superior studio sa pogledom na more za 3 osobe

1 2 3 4

Studio za 4 osobe

1 2 3

Superior studio za 4 osobe

1 2 3 4 5

Skala Potamija


Skala Potamija je ljupko letovalište koje se nalazi na istočnoj obali Tasosa, 3km od tradicionalnog gradića Potamia. U prevodu, Skala Potamija, znači “luka gradića Potamija”. Zajedno Skala Potamija i Potamija imaju oko 1.200 stanovnika, dok se tokom leta broj ljudi koji borave u mestu drastično poveća.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skala Potamija