Apartments Nama :: Tasos :: Skala Potamija

Osnovni podaci

Ime: Apartments Nama

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Skala Potamija, Tasos

E-mail:
info@nama-apts.gr

Sajt:
www.nama-apts.gr

Telefon: +30 25930 61718

Mobilni: +30 69424 34757

Pogodnosti

Na 100 metara od čuvene Golden Beach (Zlatne plaže)

Do centra mesta ima sve 90 metara

Lepo uređeno zeleno dvorište

Besplatan Wi-Fi

SAT TV

Klima uređaj

Besplatan parking

Apartments Nama, Skala Potamija slike i cene za letovanje Grčka 2021

Apartments Nama nalaze se u jednom od najlepših mesta Tasosa, u letovalištu Skala Potamia, na 100 metara od čuvene Golden Beach (Zlatne plaže). Do centra mesta ima sve 90 metara, a tu ćete naći sve potrebno za bezbrižan letnji odmor – prodavnice, kafiće, restorane, tradicionalne taverne, suvenirnice, autobusku i taksi stanicu. Dakle, sve će vam biti na kraćoj pešačkoj udaljensoti, a opet na drugoj strani, ništa neće remetiti vaš mir i ugodan san, jer smo locirani u tihom kraju, bez gužvi.

Apartments Nama imaju i lepo uređeno zeleno dvorište, a pokriveni su i sa odličnim besplatnim Wi-Fi internetom. U kući se nalazi ukupno 8 apartmana i svi oni mogu ugostiti od 2-4 osobe. Svaki od apartmana ima potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kafomatom i drugim pogodnostima, zatim SAT TV, klima uređaj, grejanje, privatno kupatilo i lep balkon za odmor i opuštanje. Za one koji dođu svojim kolima tu je i parking.

Apartman za 2-4 osobe

1 2 3 4 5 6 7

Skala Potamija


Skala Potamija je ljupko letovalište koje se nalazi na istočnoj obali Tasosa, 3km od tradicionalnog gradića Potamia. U prevodu, Skala Potamija, znači “luka gradića Potamija”. Zajedno Skala Potamija i Potamija imaju oko 1.200 stanovnika, dok se tokom leta broj ljudi koji borave u mestu drastično poveća.


Pročitajte više

Tasos


Tasos je najsevernije ostrvo u Grčkoj i nalazi se preko puta gradova Kavale i Keramotija, odakle svakodnevno polaze trajekti za Tasos. Ovo ostrvo je poznato kao Smaragdno ostrvo ili šuma koja pliva, a još u Herodotovim spisima pominje se kao zeleno ostrvo. Upravo, prema Herodotu, ocu istorije, ostrvo je dobilo ime po sinu feničanskog kralja Aginora, Tasosu, koji je na ostrvo došao u potrazi za otetom sestrom Evropom.


Pročitajte više
Pročitajte više - Skala Potamija