Alexandra Apartments :: Krf :: Lefkimi

Osnovni podaci

Ime: Alexandra Apartments

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Lefkimi, Krf

E-mail:
alexandralefkimmi@gmail.com

Sajt:
www.alexandra-lefkimmi.com

Telefon: +30 69 454 45451

Pogodnosti

Odmah pokraj plaže

Na samo 3,5 km od Kavosa

TV

Besplatan Wi-Fi

Kućni ljubimci su dobrodošli

Besplatan parking

Alexandra Apartments, Lefkimi slike i cene za letovanje Grčka 2021

Alexandra Apartments je potpuno renoviran kompleks, prilagođen svim zahtevima modernog turizma, koji nudi udoban smeštaj u studijima i apartmana gotovo na samoj plaži u mestu Melikia, na jugu ostrva Krf, u blizini Kavosa. Gostima je na raspolaganju i lepo uređeno dvorište, gde se mogu opustiti i uživati u prirodnom okruženju, i to na svega nekoliko koraka od plaže i mora. Popularna plaža Kavosa je udaljena svega 3,5 km i do nje možete čak i pešice.

Sve smeštajne jedinice Alexandra Apartments imaju TV, čajnu kuhinju i privatno kupatilo. Uz to, pojedine nude terasu i/ili balkon sa pogledom na more. Peškiri i posteljina su obezbeđeni, kao  i svakodnevno čišćenje. Takođe, besplatan Wi-Fi internet je obezbeđen širom kompleksa, kućni ljubimci su dobrodošli kod nas bez dodatnog plaćanja, a obezbeđeno je i parking mesto za sve one koji dolaze svojim kolima.

Studio za 2+1 osobu

1 2 3 4 5 6 7

Apartman za 4+1 osobu

1 2 3 4 5 6 7

Lefkimi


Lefkimi Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Lefkimiju na Krfu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Lefkimiju na Krfu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Krf


Krf je drugo po veličini ostrvo od sedam većih jonskih ostrva i sasvim sigurno jedno od najlepših u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po ćerci Boga Asoposa, koju je Bog mora Posejdon oteo, a u jednoj od mnogobrojnih priča vezanih za bogatu istoriju ostrva kaže se da je Odisej, na kraju svojih lutanja, utočište našao upravo na Krfu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Lefkimi