Agapi Apartments :: Kasandra :: Siviri

Osnovni podaci

Ime: Agapi Apartments

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Siviri, Kasandra

E-mail:
info@agapiapartments.com

Sajt:
www.agapiapartments.com

Telefon: +30 23 74022 558

Mobilni: +30 697 8262 589

Pogodnosti

Kompleks se nalazi 300 metara od plaže i mora
Dvorište sa senikom i roštiljem
Igralište za decu
Terasu ima svaki apartman
Klima uređaj
Opremljena kuhinja
TV
Besplatan Wi-Fi internet
Besplatan parking

Agapi Apartments, Siviri slike i cene za letovanje Grčka 2020

Agapi Apartments nalaze se samo 300 metara od lepe, zlatne plaže Sivirija, jedne od omiljenih porodičnih plaža Kasandre. Siviri je udaljen oko 95 kilometara od Soluna, i okružen je predivnom prirodom, maslinjacima i borovinom. Kompleks Agapi Apartments lociran je u samom centru ovog letovališta, te će vam prodavnice, marketi, taverne i restorani biti u neposrednoj blizini.

Svim gostima Agapi Apartments  na raspolaganju je i divno uređeno dvorište, sa raskošnim cvetnim aranžmanima i prirodnom hladovinom. Našim najmlađim gostima namenjeno je sadržajno igralište, a veliki senik pruža svežinu i za najtopliji deo dana. Ukoliko ste raspoloženi, ovde možete raspaliti i rošilj, i uživati u druženju sa porodicom i pravoj letnjoj atmosferi. Ukoliko na put krećete sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i besplatan parking.

Apartman za 4 osobe

Ovi apartmani idealni su za miran, porodičan odmor sa mališanima, u krugu porodice ili prijatelja. Svi su klimatizovani, prostrani i svetli, a uz zaseban ulaz donose i dosta mira i privatnosti. Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, te garderobnim ormanom i natkasnama kako biste se sasvim udobno smestili.

U dnevnom boravku nalaze se dva odvojena kreveta ili sofa koja se razmešta, te su apartmani pogodni i za porodice sa odraslom decom, dok su za mališane do 4 godine obezbeđeni dečiji kreveti.

U sklopu dnevnog boravka svakog apartmana nalazi se i lepo uređena kuhinja sa trpezarijom, pa možete pripremati hranu i osećati se kao kod svoje kuće. Sastavni deo svakog apartmana je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a uz dodatnu nadoknadu, možete koristiti i vešernicu i mašine za veš.

Za opuštanje tu je TV, a uz besplatnu, bežičnu ineternet konekciju možete uživati i svojim omiljenim on-line sadržajima i društvenim mrežama. Svi apartmani imaju svoje terase u prirodnoj hladovini ili pod tendama, sa baštenskom garniturom i pogledom na lepo zelenilo vrta ili more.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@agapiapartments.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5 apartmanza4-6

Siviri


Siviri se nalazi na zapadnoj obali Kasandre, prvog prsta Halkidikija i na oko 95km od Soluna. Ovo letovalište predstavlja oazu mira na obali zaliva Termaikos, a u ponudi ima zaista izvanredne plaže. Pripremite svoja čula za tirkiznu boju mora, sitan novac za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, i prepustite se hedonizmu.


Pročitajte više

Kasandra


Poluostrvo Kasandra je najpopularnije u regionu Halkidikija. Veoma je blizu Soluna (oko 70km) i važi za najatraktivniju turističku destinaciju severne Grčke. Prema grčkoj mitologiji na ‘’prvom prstu’’ Kasandri, živeli su džinovi. Ime je poluostrvo dobilo po antičkom kralju Makedinije Kasandrosu. Kasandra ima kulturno nasleđe iz starogrčke i vizantijske ere. Dugačko je više od 50 kilometara a široko oko 10 km. Uzvišenja na Kasandri ne prelaze 400 metara i središnji deo poluostrva je pokriven vinogradima i maslinjacima.


Pročitajte višePročitajte više - Siviri
Ostavite komentar: