Oblasti

Skopelos

Skopelos je malo, rajsko ostrvo površine 96km², smešteno istočno od Skijatosa, od kojeg ga razdvaja kanal širine 8km. Predstavlja jedno od najzelenijih ostrva u Egejskom moru i većim delom je pokriveno gustim borovim šumama, maslinjacima, kao i vinogradima. Glavna prepoznatljivost ostrva svakako je šljiva, od koje se proizvodi poznato lokalno piće, koje nemojte propustiti da probate.

Pročitajte više - SkopelosRent-A-Car - SkopelosIzleti/Ekskurzije - Skopelos

Smeštaji Skopelos

 • Skopelos - Stafylos
  E-mail : panagiotastudios@gmail.com
  Telefon : +30 24240 23058
  Sajt:
  Panagiota Studios Apartments smešteni su na izvrsnoj lokaciji, svega 150 metara od plaže Stafilos, na prelepom ostrvu Skopelos. Ovde ćete pre svega uživati u čudesnom pogledu na Egejsko more, kao i na susedno ostrvo Eviju. U blizini imaćete dobar izbor restorana, marketa, taverni, i još dosta toga, a za još više možete uvek da skoknete do glavnog grada ostrva koji je udaljen svega 3,5 km.

  Kompleks Panagiota Studios Apartments ima divnu zajedničku terasu (60m²) sa stolovima i stolicama odakle se pruža panoramski pogled na more. Savršena je za lenja jutra i lagane večeri uz omiljeno piće i naravno dobro društvo. Tu je i kameni roštilj ukoliko želite da pripremite i neki omiljeni obrok. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dođu svojim kolima ili iznajme automobil dok su na ostrvu imamo obezbeđen parking.