Oblasti

Skijatos

Skijatos je malo slikovito ostrvo od oko 50 km², koje se nalazi u Egejskom moru, uglavnom pokriveno gustom borovom šumom i smatra se zaštićenom zonom. Vrlo je popularno i krcato tokom jula i avgusta, a kaže se često da su Grci Skijatos dobili od Bogova na lutriji. Turiste ovde privlače prelepe dugačke i zlatne peščane plaže (ima ih oko 60) sa mnoštvom drveća i kristalno čistom vodom.

Pročitajte više - SkijatosRent-A-Car - SkijatosIzleti/Ekskurzije - Skijatos

Smeštaji Skijatos

 • Skijatos - Platanias
  E-mail : mail@marialena.gr
  Telefon : +30 24270 29208
  Marialena Village nalazi se u raskošnom zelenilu Palatnie, svega 950 metara od čuvene plaže Agia Paraskevi. Marialena Village udaljena je samo 5 minuta šetnje od autobuske stanice, daleko od bilo kakve buke i gužve.

  Marialena Village ima veliko imanje namenjeno uživanju naših gostiju, gde se možete sunčati, igrati sa mališanima i družiti sa drugim gostima. Veliki otvoreni bazen sa terasom za sunčanje idealno je mesto za jutranju kafu i osveženje tokom čitavog dana.
 • Skijatos - Skijatos
  E-mail : info@skiathoshotelvillaorsa.gr
  Telefon : +30 24270 22300
  Hotel Villa Orsa nalazi se na odličnoj lokaciji, gotovo na samoj obali mora, u Starom gradu Skijatosu, tačnije na 2 minuta hoda od stenovite plaže Plakes. Iz kompleksa se pruža čudesan pogled na Egejsko more, pa ćete ovde uživati kako u samim sadržajima smeštaja, tako i spektakularnim zalascima sunca.

  Uz to, i svi sadržaji potrebni za ugodan i bežbrižan letnji odmor su na manje od 5 minuta lagane šetnje. Tu ćete naći dobar izbor prodavnica, barova, tradicionalnih taverni, suvenirnica i još dosta toga.