Oblasti

Ostrvo Nisiros

Nisiros je maleno ostrvo u samom centru Dodekaneza, sa tako neobičnim geološkim i prirodnim karakteristikama, da inspiriše mitove i legende još od antičkog doba. Prema takvim pričama, Nisiros je nastao tako što je, u gnevu, bog mora Posejdon odvalio deo ostrva Kos i zavitlao ga u more.

Pročitajte više - Ostrvo NisirosRent-A-Car - Ostrvo NisirosIzleti/Ekskurzije - Ostrvo Nisiros

Smeštaji Ostrvo Nisiros

  • Ostrvo Nisiros - Emporios
    E-mail : info@melanopetra.gr
    Telefon : +30 697 8060 289
    Melanopetra Boutique Apartments je jedinstvena dvospratnica smeštena u tradicionalnom mestu Emporios na ostvru Nisirosu, jednom od malih ostrva Dodekaneza. Neobično, vulkansko okruženje i potpuna očuvanost ovog malenog mesta čine jedinstvenu atmosferu jednog sasvim posebnog grčkog ostrva. Melanopetra Boutique Apartments nalazi se u zgradi podignutoj oko 1850. godine, preuređenoj i rekonstruisanoj tako da pruža izuzetno moderan, minimalistički stil sa elementima večne grčke estetike i tradicionalne arhtiekture.

    Ovaj veoma udoban kompleks Melanopetra Boutique Apartments udaljen je samo 3 minuta šetnje od dva izvrsna tradicionalna restorana, a luka i glavni grad su na svega 9 kilometara. Smeštaj se sastoji od dva veoma prostrana apartmana u sasvim privatnom okruženju kamenog dvorišta, pružajući jedinstven ambijent i mnogo privatnosti.