Oblasti

Ostrvo Egina

Ostrvo, pod imenom Egina, nalazi se 17 milja južno od glavne luke Atine, Pireja, u prekrasnom Saronskom zalivu Egejskog mora. Ovo ostrvo koje ima površinu od 87 km² smešteno je na veoma specifičnom mestu, i oduvek je bilo na raskrsnici brojnih kultura i civilizacija tokom mnogo vekova – sve od mitskog Aiakeansa do Drugog svetskog rata.

Pročitajte više - Ostrvo EginaRent-A-Car - Ostrvo EginaIzleti/Ekskurzije - Ostrvo Egina

Smeštaji Ostrvo Egina

 • Ostrvo Egina - Agia Marina
  E-mail : info@kavosbay.com
  Telefon : +30 22970 31040
  Kavos Bay Seafront Hotel nalazi se na samoj obali mora u malenom Kavosu, na prelepoj rivijeri Agia Marine odakle se pruža predivan panoramski pogled na more i raskošnu prirodu Egine. Samo tri minuta šetnje kroz borovu šumu dovešće vas do prekrasne, šljunkovite plaže kristalno čiste vode, a pravi avanturisti mogu istražiti i malu pećinu.

  Izuzetno mirno, zeleno okruženje našeg hotela udaljeno je 20-ak minuta šetnje od centra Agia Marine, i svega 12 kilometara od glavnog grada ostrva. Tokom svog boravka u Kavosu, uživaćete kako u jednoj od najlepših panorama, tako i u plažama, ronjenju i fantastičnoj grčkoj kuhinji.
 • Ostrvo Egina - Perdika
  E-mail : bedandculture@gmail.com
  Telefon : +30 229 706 1991
  Kompleks Aegina Bed & Culture nalazi se u tradicionalnom mestu Perdika, na ostrvu Egina, odakle se pruža predivan pogled na ostrvce Moni. Perdika je locirana na jugozapadnom rtu Egine, udaljena je od glavne luke i grada ostrva tek 5 kilometara. Dugo šetalište pored mora sa izvrsnim tavernama je na tek nekoliko minuta šetnje od nas, a zanimljiva, kamenita plaža proteže se čitavom obalom našeg gradića.

  U Aegina Bed & Culture će vas dočekati stalno otvorena recepcija, sa ljubaznim osobljem koje će se truditi da izađe u susret svim vašim zahtevima i učini vaš boravak na ovom ostrvu nezaboravnim i jednostavnim. U lepom ambijentu naše recepcije nalazi se i zajednička zona za opuštanje i druženje, a ovde je i uslužni kompjuter.