Oblasti

Leros

Leros je malo ostrvo arhipelaga Dodekaneza, smešteno na istoku Egejskog mora, između Patomosa i Kalimnosa. Ovo je jedna od idealnih destinacija za prave pustolove i avanturiste velikih apetita i kombinovano letovanje na Lerosu, Patmosu, Kalimnosu i Lipsiju. Sa površinom od oko 75 kvadratnih kilometara i oko 8.000 stanovnika, Leros je ostrvo karakterističnog oblika sa dubokim zalivima i uvalama.

Pročitajte više - LerosRent-A-Car - LerosIzleti/Ekskurzije - Leros

Smeštaji Leros

  • Leros - Panteli
    E-mail : leros-windmills@hotmail.gr
    Telefon : +30 224 70 25 549
    Windmills Studios je neobični i slikovit kompleks smešten u šarmantnom malom Panteliju na jugoistočnoj obali Lerosa, odakle se pruža fantastičan pogled na more i zaliv. Naše mirno okruženje, šarm i slikovitost Pantelija zaokružuje lepa mala marina, plaža i beskrajno, plavo Egejsko more. Prelepa plaža Panteli udaljena je samo 250 metara, dok je sledeća plaža Vromolithos na 750 metara.

    U neposrednoj blizini Windmills Stuios nalaze se i restorani, taverne i kafići, kao i supermarket i prodavnice. Autentični duh, duga tradicija i običaji Lerosa inspirisali su nas da vam ponudimo boravak u starim mlinovima. Dva mlina i tradicionalna kuća čine kompleks Windmills Studios, kome neobična arhitektura i dodaje karakter i poseban doživljaj ovog ostrva.